Montblanc explorer ultra blue vůně pro novodobé dobrodruhy

Zdroj: Glamour Distribuce, a.s.

Nezdolný duch Montblanc v nové pánské vůni inspirované všemi odstíny modré v přírodě - ať už symbolizující mořské hlubiny, nebo naopak nejvyšší vrcholky hor.

Modrá je barva oblohy i moře, horských štítů korunovaných ledovci i hladin hlubokých jezer. Ale je i symbolickou výzvou k novým dobrodružstvím – ať už jde o vlastní cesty nebo o novou vůni inspirovanou pocitem novodobých Kryštofů Kolumbů vydávajících se prozkoumat, co se skrývá za horizontem, zkrátka voňavý palubní lístek na novou plavbu za dobrodružstvím.

Montblanc Explorer Ultra Blue v sobě nese nezaměnitelný, citrusově dřevitý akord se stopou mořské svěžesti. Kombinace italského bergamotu a citrusů nejvyšší jakosti se špetkou růžového pepře, nótou šedé ambry a nejkvalitnější indonéskou pačuli, která je pěstována výhradně pro značku Montblanc.

Glamour Distribuce, a.s.

Nejluxusnější z ingrediencí Montblanc Explorer Ultra Blue jsou produktem mimořádného programu Givaudan Sourcing for Shared Value. Nejuznávanější z firem vytvářející vůně absolutní kvality, odebírá celou řadu těch nejlepších ingrediencí, včetně pačuli, přímo od lokálních pěstitelů. Zjišťuje tím rozvoj místních komunit ve vzdálených lokalitách. Takový koncept dokonale naplňuje filozofii Montblanc Explorer, kdy cestovatel ruku v ruce se svými zážitky vytváří svět kolem sebe jako lepší místo pro život i pro ostatní, aniž by došlo k narušování přirozených vazeb.

Glamour Distribuce, a.s.

Samotný flakón vůně Explorer Ultra Blue odkazuje ke slavné tradici značky Montblanc a provede vás mistrovskými dílnami napříč Evropou se zastávkami v Německu, Itálii a Francii. Kůže připomínající povrch flakónu zdobí safiánový motiv, který byl poprvé použit značkou už v roce 1926. Ikonický emblém hvězdy Montblanc pečetící kvalitu módní značky je vyráběn exkluzivně v Hamburku, ikonická hvězda Montblanc představuje šest alpských ledovců propojených hrdým označením „koruna Evropy“, kdežto přebal a logo vznikají ručně v uměleckých dílnách Montblanc ve Florencii, odkud také vycházejí nejkrásnější, ručně dokonale zpracovaná kožená zavazadla a doplňky Montblanc.

Glamour Distribuce, a.s.

Nová kampaň, která je dílem Johna Balsoma, zachycuje novodobého dobrodruha a modela Reina Langevelda, s nímž se potkáváme na jeho výpravě vedoucí k modrým výšinám, ultramarínovým jezerům i k nejvyšším vrcholkům francouzských Alp.

Linie produktů Montblanc Explorer Ultra Blue

Montblanc Explorer Ultra Blue Eau de Parfum Vapo          30 ml           1.149,-

Montblanc Explorer Ultra Blue Eau de Parfum Vapo          60 ml           1.749,-

Montblanc Explorer Ultra Blue Eau de Parfum Vapo        100 ml            2.299,-

Montblanc Explorer Ultra Blue Deo Stick                             75 gr            549,-