Oblečte svou kuchyň v ráji kulinářů

Kuchyň dnes není pouze továrnou – je místem, kde mají hlavní slovo vášeň a kreativita. Příprava a konzumace jídel je chuťovým ale i estetickým prožitkem. A to nejen pokud jde o kreace na talíři, ale i co se týče interiéru a všech nástrojů, které ke kulinářskému umění potřebujete. Zařiďte si ji k obrazu svému a udělejte z ní stylovou svatyni, ve které se rodí mimořádné zážitky.

Internetový obchod Kulina.cz je předurčen stát se rájem pro všechny gourmety, kteří se rádi obklopují mimořádnou kvalitou a jedinečným designem. Najdou zde produkty, jež představují absolutní špičku nejen z pohledu funkčnosti a použitých materiálů, ale také z hlediska estetické kvality.

2981962:normal690:true:true

Tradiční světové špičky v oboru

Vlajkovou lodí sortimentu Kulina.cz je nádobí od světoznámé společnosti WMF, která spolupracuje s mnoha věhlasnými designovými studii z celého světa. Exkluzivně a pouze zde najdete jejich kompletní produktovou řadu - od nádobí, příborů, nožů a mlýnků, přes širokou paletu kuchyňských pomocníků a potřeb na vaření, až po sklenice na víno či designové doplňky na váš stůl. WMF sleduje nejnovější trendy a vždy hledá rovnováhu mezi funkčností, designem a prvotřídní kvalitou. Je také držitelem mnoha patentů.

Absolutní kvalitou okouzlí návštěvníky webu společnost ZWILLING J. A. Henckels, která je jednou z nejstarších a nejproslulejších značek na celém světě. Své síly spojila s milánským architektem a designérem Matteo Thunem - z jejich spolupráce vzešly série nožů špičkové kvality kombinující inovaci a zároveň zkušenost a tradici značky. Zaujmou tak nejen znalce nožů či neřezového nádobí, ale především uživatele, kteří oceňují výjimečnost, nejmodernější technologie a rozumí designu.

2981963:normal690:true:true

High-tech v šťavnatých barvách

Luxus v kuchyni reprezentuje i nádobí od společnosti Silit. Silit vyrábí tlakové hrnce Sicomatic® a nádobí z patentovaných materiálů s antibakteriální úpravou Silargan® a také hrnce z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli. Smysl pro aktuální trendy v jejím pojetí vyjadřuje intenzivní škála barev, které budou dokonale ladit s moderním interiérem. Silit spolupracuje s celou řadou renomovaných průmyslových designérů, především Teams design a kvalitu jejich práce potvrzuje řada ocenění.

2981964:normal690:true:true

Stolování s francouzským espritem

Zcela mimořádný je pak design kuchyňských potřeb značky Revol. Jako tradiční francouzská firma má pevné kořeny ve francouzské kuchyni, což se projevuje naprosto úžasnými tvary a nezvyklými proporcemi. Široký sortiment produktů uspokojí každého milovníka stylového vaření a stolování nejvyšší kvality. V nabídce společnosti najdete jak klasické porcelánové hrnce a kastroly, tak také misky, servírovací mísy, talíře, doplňky pro stolování jako slánky, pepřenky, dózy na olej a ocet, džbánky, konvice.

Tyto i další renomované výrobce exkluzivního kuchyňského náčiní hledejte na webu Kulina.cz.