OBRAZEM: Opalovací krém od KFC nebo Apple hadřík. Nejbizarnější produkty známých společností

KFC opalovací krém

KFC opalovací krém Zdroj: KFC

Píšťalku v prosinci uvedl ředitel automobilky Tesla Elon Musk v limitované edici. Použitý kov a futuristický tvar má evokovat chystaný elektro pickup Cyber Truck. Všechny kusy byly vyprodány krátce po zahájení prodeje. Pomohl tomu hlavně Muskův Tweet, který popichoval Apple za čistící hadřík za 25 dolarů. Musk je svými vtipy na sociálních sítích proslulý a píšťalku nechal vyrobit nejspíše z recese.
Tesla píšťalka
Tesla píšťalka
Tesla píšťalka
Kus látky s logem Applu za 590 Kč vyvolal značné pozdvižení i u věrných fanoušků. Čisticí hadřík byl speciálně navržený pro údržbu displejů a skel s nanotexturou. Díky speciální úpravě je tak šetrný k citlivým materiálům. Odstranit škrábance na obrazovce bude přece jen dražší než investovat do speciálního hadříku
31
Fotogalerie

I mistr tesař se občas utne. Obřím společnostem i přes veškerá schvalovací kola čas od času proklouznou mezi prsty produkty nebo služby, které se ještě po dlouhá léta stanou terčem posměchu. Jak se ale říká – risk je zisk. Kdo by byl řekl, že výrobce pneumatik bude udělovat nejprestižnější gastronomické ocenění Michelinskou hvězdu? Některé experimenty uspěly, jiné na trhu pohořely už po pár dnech. Podívejte se v galerii na nejbizarnější pokusy firem vyzkoušet něco nového s různými konci.

Elon Musk opět překvapil Twitter, když nedávno zveřejnil novou píšťalku, jejíž design byl inspirován chystaným elektro pickupem CyberTruck. Utahoval si při tom z hadříku od Applu, který stojí 590 korun.

Na internetu se okamžitě rozjela vlna diskuzí, což nakonec vedlo k tomu, že se píšťalka za pár minut vyprodala. Tesla ani Apple nejsou jediné firmy, které šokovaly svými produkty.

Podívejte se v galerii na další bizarní produkty od KFC, Lamborghini, Colgate a dalších:Kdo je Elon Musk?

Video placeholde
• Videhub