Pánské Adidas boty pro každou příležitost

Zdroj: CCC

Málokterá značka sportovních bot vypadá stejně stylově na všech bez ohledu na věk nebo pohlaví. Adidas je jednou z nich. Při výběru správného modelu sluší stejně dobře tříletému klukovi jako pánovi v letech. Nevěříte?

Bílé tenisky jsou základ napříč generacemi

Pokud byste měli mít ve svém botníku jen jedny pánské boty Adidas, mělo by jít o decentní bílý model. Ten se hodí ke všemu: ke sportovnímu outfitu při venčení psa, na rande, do restaurace, do baru, na koncert nebo výstavu... Nevylučujeme ani uplatnění na svatbě, pokud se jedná o její ležérní variantu, případně v divadle, pokud jde o odpolední a uvolněnější představení.

Univerzální barva dělá z bílých tenisek kousek, který sladíte s každým outfitem i odstínem. Mírně nepraktickou údržbu vyváží fakt, že jde o nesmrtelný doplněk vaší garderoby, který nikdy nevyjde z módy.

Ať už sáhnete po mírně retro modelu Adidas Originals, nebo se vám líbí ikonické pánské tenisky Adidas Superstar, případně si vyberete z moderních variant se silnou podrážkou, vždycky budete vypadat jako muž, který ví, co se nosí, aniž byste na sebe musel upozorňovat módními výstřelky či bizarními doplňky.

Černá nikdy nezklame

Je na vás bílá přece jen moc výrazná? Černé boty jsou nejprodávanější na světě a má to svůj důvod: černé boty jsou praktické, není na nich tolik vidět špína, na rozdíl od bílých bot černé pánské boty Adidas nepoutají tolik pozornosti a dají tak vyniknout jiným výrazným aspektům vašeho outfitu. Jejich univerzálnost zkrátka spočívá v nenápadnosti, ale v tom nejlepším smyslu slova. V černých teniskách se navíc dá prochodit téměř celým rokem: oproti bílé variantě lehce snesou trochu bahna z podzimních plískanic. Pro zimní období volte kotníčkovou variantu.

Pokud nechcete svůj frajerský vzhled ničit těžkopádnými zimními botami ani v případě teplot pod bodem mrazu, pořiďte si alespoň teplou vložku z merino vlny, teplé pletené ponožky a impregnaci, která ochrání plátěné i kožené tenisky před provlhnutím. Ani tak se ale pravděpodobně nevyhnete omrzlým prstům. Chcete se jim vyvarovat? Kupte si pánské zateplené tenisky Adidas a bude po problému. 

CCC

Barvy, vzory, potisky... odvažte se!

Nejste typ na decentní tenisky? Jedině dobře, neutrálních odstínů je všude dost. Vyjádřete svoji individualitu pomocí barevných proužků, podrážky v signálních odstínech nebo třeba sytě modrými teniskami na běhání. V nabídce firmy Adidas najdete nejen sportovní, ale i volnočasové modely. Vybírat můžete z široké nabídky pantoflů a sandálů vhodných do ulic i k bazénu. Tato značka udávající trendy a vyhledávaná sportovci i celebritami po celém světě zkrátka nabízí všechno, co potřebujete od jara až do zimy.

Chcete si vybrat z pohodlných, stylových a nadčasových pánských bot značky Adidas? Navštivte internetový e-shop nebo kamennou prodejnu CCC. Najdete v ní spoustu modelů této oblíbené sportovní značky. Kromě pánských modelů můžete vybírat i z dámské a dětské nabídky a vyladit tak styl s partnerkou i případným potomkem. Ať už si vyberete bílé, černé nebo barevné tenisky, můžete si být jisti, že za své peníze dostanete kromě stylových bot také kvalitu a pohodlí.