Partners Insurer of the Green 2014 - pohár patří ČPP

Odpal Petra Kříže z Generali

Odpal Petra Kříže z Generali Zdroj: puttpd.cz

Síň (sportovní) slávy České podnikatelské pojišťovny (ČPP) je opět o něco bohatší. Její kvarteto v čele s generálním ředitelem Jaroslavem Besperátem totiž vyhrálo 4. ročník golfového turnaje družstev Partners Insurer of the Green na Karlštejně. A protože to byl třetí triumf v řadě, získalo pohár ze skláren v Nižboru natrvalo. „Bude se mu u nás líbit,“ smál se Jaroslav Besperát.

Ten nejen skvěle zahrál (38 netto bodů), ale také dokonale motivoval svůj tým. „No, možná bylo občas té motivace až moc, ale unesli jsme to,“ usmíval se ředitel externích sítí pojišťovny Tomáš Ženíšek. Ten zahrál životní kolo (77 ran/31 brutto bodů) a přinesl nejlepší netto výsledek ze zaměstnanců pojišťoven (45 bodů). Dalšími členy vítězného týmu byli Ivan Dvořák a Miroslav Holub.

Tým ČPP vyhrál prestižní klání čtyřčlenných družstev pojišťoven s velkou převahou a rekordním počtem 143 bodů před družstvy D.A.S. pojišťovny právní ochrany, Generali, týmem UNIQA a pojišťovnou Slavia. „Hodně jsme trénovali a vyplatilo se nám to. Jsem rád, že jsme si vedli stejně dobře jako v pojišťovnictví,“ glosoval úspěch s pohárem v rukou Jaroslav Besperát.

Na úspěchu turnaje má velký podíl i jeho titulární partner – společnost Partners. Její partner Radim Lukeš po vyhlášení výsledků prohlásil. „Je to skvěle organizovaný turnaj, nebojím se říct, že nejlepší u nás. A věřím, že už za rok ho při pátém ročníku společně posuneme ještě o kousek dál.“

Tři hráči z vítězného kvarteta ČPP: zleva Tomáš Ženíšek, generální ředitel pojišťovny Jaroslav Besperát a Ivan Dvořák. Na snímku chybí Miroslav Holub.Tři hráči z vítězného kvarteta ČPP: zleva Tomáš Ženíšek, generální ředitel pojišťovny Jaroslav Besperát a Ivan Dvořák. Na snímku chybí Miroslav Holub. | puttpd.czTři hráči z vítězného kvarteta ČPP: zleva Tomáš Ženíšek, generální ředitel pojišťovny Jaroslav Besperát a Ivan Dvořák. Na snímku chybí Miroslav Holub

Výsledky - hlavní kategorie:

1. ČPP 143 bodů (Jaroslav Besperát, Ivan Dvořák, Miroslav Holub, Tomáš Ženíšek)

2. D.A.S 95

3. Generali 89

4. UNIQA 88

5. Slavia 78

6. Allianz 76