Pivní sety – když plánujete pozvat opravdu všechny

Zdroj: Hawaj.cz

Ať už pořádáte oslavu nebo větší akci na své zahradě, nebo hledáte možnost sezení pro více lidí, pak určitě vsaďte na prověřenou variantu - pivní set. Ten se skládá ze dvou lavic a jednoho stolu a slouží právě pro možnost pohodlného usazení více hostů. Proto pivní sety dnes vídáme na různých slavnostech, festivalech a kulturních akcích.

Nejen pro domácí využití, ale i pro restaurační zařízení

Mimo domácího využití – soukromých zahradních oslav, svateb, nebo grilování pro větší skupinu lidí, mají pivní sety mnohé další uplatnění, jako například u terásek a zahrádek restaurací. Samostatné lavice lze dokonce použít jako hlediště na venkovních koncertech. V každém případě u pivních setů rozhodně oceníte celkovou variabilitu a v neposlední řadě také to, že jsou skládací. Což znamená snadnou manipulaci, ale i to, že zaberou minimální prostor pro jejich uskladnění.

Hawaj.cz

Jak vybrat pivní set

Pokud pořizujete pivní set poprvé, měli byste určitě vědět, jaký rozměr pro vás bude nejvhodnější. Existuje totiž mnoho variant. Proto je dobré vybírat s rozmyslem, aby pivní set, dva nebo více odpovídaly vašim potřebám. Měli byste si uvědomit, kolik hostů, budete na pivní set chtít usadit. Do jakých prostor, budete sety umisťovat, což se zejména nabízí, budete-li pořizovat například párty stan, abyste se vyhnuli nepřízni počasí, nebo zda se jedná o konkrétní pergolu, větší společenský sál, nebo restauraci.

Nejběžnější délka pivních setů je 220 cm. Existují ale i kratší verze. Např. internetový obchod Hawaj.cz kromě již zmíněné velikosti, najdete také pivní sety o délce 200 cm, ale i kratší varianty. S tím se pojí také šířka stolu. Pokud chcete, aby měli hosté dostatek prostoru, je dobré zvolit pivní set, kde stůl bude mít šířku 70 cm. V případě, že jen potřebujete místo, kam si mohou hosté odložit nápoje, nebo stůl budete využívat pouze na raut, pak bohatě postačí užší varianta o šířce 50 cm.

Jak uskladnit pivní sety, když nemáte dostatečný prostor

Uskladnění nebo převážení pivních setů na danou akci není složité. Pokud máte omezenější prostory, nebo nemáte dostatečně velké auto na převoz, doporučujeme zvolit skládací pivní set, který má jak skládací nohy, tak i lavice a stůl se dají jednoduše složit napůl a zaberou méně místa než běžné pivní sety.