PSJ zahájilo stavbu projektu Rezidence Stodůlky

V pražských Stodůlkách v červnu odstartovala výstavba dvou vzájemně propojených bytových domů nesoucích označení Rezidence Stodůlky. Nové atraktivní bydlení roste v blízkosti stanice metra Hůrka a Centrálního parku ve Stodůlkách a po svém dokončení v březnu 2013 nabídne 117 moderních bytů. Generálním dodavatelem prací je PSJ, a.s. přičemž developerem projektu je její dceřiná společnost Byty Hůrka s.r.o.

Projekt Rezidence Stodůlky je dílem architektonického studia PH6 atelier, které pro bytovou novostavbu v Praze 5 zvolilo netradiční řešení dvou domů – třináctipodlažního a čtyřpodlažního. Ty budou propojeny spojovacím krčkem a relaxačním atriem s parkovou úpravou. Každá z bytových jednotek, které jsou nabízeny o výměře 36 až 86 metrů čtverečních, bude disponovat sklepem a minimálně jedním garážovým stáním. Převážná většina bytů bude mít balkon, zasklenou lodžii nebo terasu. Celkem šest bytů bude nabízeno v dispozičním řešení 1+kk, pro 74 bytů je počítáno s variantou 2+kk a 37 největších bytů developer zkolauduje jako 3+kk.

Všechny byty nabízejí široké spektrum variantních uspořádání jednotek dle preferencí klienta. Samozřejmostí výbavy bude přípojka na datové sítě, telefon a rozvody společné televizní antény. Velkou předností projektu Rezidence Stodůlky je jeho umístění. Do 300 metrů od pozemku zde rodiny naleznou veškerou občanskou vybavenost a zdravotnické zařízení. Ocení blízkost metra, centra Stodůlek, škol, přírody v podobě Centrálního parku, sportoviště nebo obchodních domů Kaufland a XXXLutz.