Společnost PwC Česká republika se přestěhuje do City Green Court

PwC Česká republika (PwC) uzavřela se společností Skanska nájemní smlouvu v budově City Green Court, která jako první kancelářská budova v České republice získala precertifikaci LEED Platinum. PwC přesune své působiště z Prahy 2 do nových prostor v zavedené kancelářské čtvrti Praha 4 – Pankrác. Společnost si zde od začátku roku 2013 pronajme zhruba 12 tisíc metrů čtverečních prvotřídních kancelářských prostor.

PwC přesune své sídlo do kancelářské čtvrti Pankrác a poskytne svému více než 800člennému týmu pracovní prostředí v zelených a flexibilních kancelářích. Pro společnost PwC jako zodpovědného zaměstnavatele je důležité vytvořit prosvětlený a otevřený kancelářský prostor, v němž je věnována maximální pozornost aspektům udržitelnosti. „

Po akvizici na jaře roku 2010 byl původní návrh budovy City Green Court od newyorského architektonického studia Richard Meier & Partners upraven v souladu s požadavky společnosti Skanska za účelem dosažení nejvyšší úrovně certifikace LEED. City Green Court se právě staví v zavedené obchodní čtvrti Praha 4 – Pankrác s výbornou dostupností a širokou škálou služeb a občanské vybavenosti v okolí. Osmipodlažní budova nabídne přibližně 16 300 metrů čtverečních celkové hrubé pronajímatelné kancelářské plochy uspořádané okolo atria.

Cílem společnosti Skanska je přispět k udržitelnému rozvoji výstavbou nejmodernějších kancelářských budov, které využívají inovativní stavební řešení, materiály a procesy. Všechny kancelářské budovy Skanska v Evropě budou certifikovány nezávislými třetími stranami, což je zárukou vysoké úrovně standardu a komfortu pro uživatele. Všechny chystané projekty společnosti Skanska Property Czech Republic budou usilovat o nejvyšší úroveň certifikace LEED – Platinum.