Svět jako na dlani a soutěž o zájezdy za milion

Cesta kolem světa se dá zvládnout za víkend! Přijďte se přesvědčit na HOLIDAY WORLD 2012, kde budete mít celý svět jako na dlani. Veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD, společně s veletrhy TOP GASTRO a GOLF SHOW, se koná od 9. do 12. února na Výstavišti v pražských Holešovicích.

Čeká vás nejpestřejší nabídka dovolených za neopakovatelné ceny, soutěže o luxusní zájezdy, karibská show plná tanečnic a bubnů, ochutnávky luxusní čokolády, domácí zmrzliny a kulinářských specialit, uvidíte exhibice nejlepších kuchařů, vaření na živo s Italem v kuchyni Emanuelem Ridim, zažijete degustace vín, rumu, kávy a pivních specialit z českých minipivovarů. Na všechny tři veletrhy se platí pouze jedno vstupné!

Program je vhodný i pro děti. I ti nejmenší se u nás mohou zdarma naučit základům golfu, ochutnat domácí zrmzlinu a poslechnout si dobrodružné vyprávění známých cestovatelů v rámci festivalu WORLDFILM. Nenechte si ujít zajímavé besedy s promítáním premiérových filmů.

A to není zdaleka vše. Pořadatelé opět přichystali pro návštěvníky velmi atraktivní soutěž Zájezdy za milion. Žádnou podobnou akci nebude možné nalézt na internetu, slevové kupony na zájezdy bude možné vyhrát pouze osobně na veletrhu HOLIDAY WORLD. Těšte se na obrovské množství výherních voucherů plných významných slev na Vaši dovolenou snů! Výherní vouchery jsou přenosné, takže je lze též věnovat jako dárek. Přijďte a vyhrajte www.zajezdyzamilion.cz.

Partnerskou zemí veletrhu HOLIDAY WORLD se navíc pro letošní rok stala Dominikánská republika. V dosavadní historii partnerství se jednoznačně jedná o nejexotičtější a geograficky nejvzdálenější zemi, která se tímto způsobem na veletrhu profiluje. Doprovodný program Vás proto jako mávnutím kouzelného proutku přenese do Karibiku. Na své si přijdou také milovníci naší krásné země. Návštěvníci HOLIDAY WORLD budou mít možnost na jednom jediném místě v rychlosti procestovat téměř všechny regiony České republiky. Na ploše 24 000 m2 se vám představí přes 870 vystavovatelů z více než 50 zemí světa.

Naprosto výjimečný bude také doprovodný program. Cestovatelský festival WORLDFILM chystá pro návštěvníky spoustu nezapomenutelných zážitků! V divadle Pyramida Vás čeká vyprávění o nejdrsnějších zážitcích z Afriky, diashow s napínavým povídáním o uštknutí kobrou, přímém kontaktu se lvy, krmení šakalů a hyen z holé ruky. Kompletní program najdete na www.holidayworld.cz. Vůbec poprvé je možné zakoupit si zlevněné vstupenky přes portál Ticketstream. Vyhnete se tak frontám u pokladen a ještě ušetříte! Více informací najdete na www.incheba.cz