Tipy na víkend: Do Prahy se sjedou mistři frisbee

frisbee, ilustrační foto

frisbee, ilustrační foto Zdroj: Profimedia.cz

O víkendu se koná další ročník Frisbeer Cupu a oproti minulému roku se přesune z Atletického areálu Slávie do nové velké tělocvičny Základní školy Petřiny JIH. Jako obvykle na turnaj přijedou poměřit síly ti největší mistři freestyle frisbee. Celkem se čaká asi 50 hráčů z celé Evropy, ale i USA.

Jako vždy bude vládnout příjemná atmosféra a skvělá show. Akci doprovodí exhibice freestylových sportů nebo workshopy freestyle frisbee. Pro všechny návštěvníky jsou připraveny soutěže o ceny. Organizátoři navíc slibují studené pivo, teplé párky, kafe, chlebíčky a všechno, co k frisbee akcím tradičně patří.

za kulturou

Chvalský zámek v Praze představuje ojedinělý cyklus dokumentárních fotografií Karla Cudlína, oficiálního fotografa prezidenta Václava Havla. Výstava s názvem Fotografie 2001 - 2011 probíhá od 16. února do 18. března 2012. Průřezová výstava přibližně 50 fotografií diváka vtáhne do konkrétních příběhů obyčejných lidí a styl fotografie připomene časy, kdy reportážní a dokumentární fotografie byla víc než televizní či rozhlasové zpravodajství. Právě takto vypadá svět nového tisíciletí a životy lidí v něm.

za pohybem

Pražský Sportklub Rytířská zve v sobotu zájemce o aqua aerobik do příjemného klubového prostředí, kde si užijí odpoledne plné pohody a relaxace. Aqua aerobik posiluje tělo a dodá pozitivní energii. Akce je určena všem věkovým kategoriím. Program mezi 14 –17 hodinou obsahuje dvě cvičební lekce: aqua aerobic, aqua fitness (procvičení celého těla a cílené posilování), aqua kick box, aqua latino – dle programu. Wellness: vířivka SPA, sauna, posilovna, bazén.