Top-Pojištění.cz provozuje porovnávač pojištění domácností

Společnost Top-Pojištění.cz spustila na internetu unikátní nástroj pro porovnávání pojištění domácností. Jedná se o první komplexní službu na českém trhu, která dokáže porovnávat cenu i kvalitu pojistných produktů v oblasti ochrany majetku.

[file:9938:small:right]

Klienti si mohou nyní prostřednictvím portálu www.top-pojisteni.cz snadno a rychle nastavit potřebné parametry pojištění, při sjednávání pojištění navíc výrazně ušetří. Češi tak mají možnost pohodlně vybírat z odlišných nabídek v oblasti pojištění domácností. Služba společnosti Top-Pojištění.cz totiž v současnosti porovnává produkty devíti pojišťoven, díky čemuž představuje nejkvalitnější servis v rámci pojištění majetku na tuzemském trhu. Klienti se mohou nově rozhodovat nejen na základě ceny, ale také rozsahu poskytovaných doplňkových služeb. Pohodlně si tak sjednají pojištění na míru.

„Na českém internetu přitom dosud chyběl kvalitní a srozumitelný nástroj, který by umožňoval komplexní porovnání nabídek pojišťoven v této oblasti. Rozhodli jsme se to změnit a klientům nabídli všechny potřebné informace pro snadný výběr nejvhodnějšího produktu,“ sdělil Pavel Ronovský, jednatel společnosti Top-Pojištění.cz, která již provozuje úspěšné porovnávače povinného ručení, havarijního pojištění či pojištění na cesty.

Společnosti Top-Pojištění. cz se v rámci nové služby podařilo sladit různorodé parametry pojistných produktů. Každá pojišťovna totiž při tvorbě pojištění domácností volí odlišnou strategii. Nejdůležitějším krokem bylo propojení rozdílných rozsahů krytí pojistných rizik a limitů plnění. Na portálu www.top-pojisteni.cz je tak nyní k dispozici maximum nezávislých informací, na základě kterých mohou klienti volit mezi jednotlivými produkty.