Treasure Hunt Prague: Najděte poklad a zažijte teambuilding jinak

Zdroj: Treasure Hunt

18
Fotogalerie

Pracovní kolektiv je pro většinu z nás druhou rodinou. Stmelit tým tak, aby na pracovišti fungovaly nejen vztahy profesní, ale i mezilidské, nebývá vždy jednoduché. Ideální cestou, jak tohoto smělého cíle dosáhnout, je kvalitní a profesionální teambuilding, u kterého nechybí smysluplný cíl, dobrá nálada, legrace, otevřená komunikace a pozitivní atmosféra.

Vyzkoušejte Treasure Hunt Prague

Treasure Hunt Prague je interaktivní způsob, jak poznat krásy jedné z nejslavnějších evropských metropolí a zažít své kolegy v netradičních situacích. Hra kombinuje fascinující historická fakta, bizarní legendy a příběhy, jejichž prostřednictvím provádí účastníky skrze malebné pražské uličky a dalšími unikátními místy. V honbě za odpověďmi na pečlivě připravené otázky budou účastníci čelit různým výzvám, využívat týmovou spolupráci, kreativitu, orientační schopnosti a time management. Po celou dobu se o dobrodruhy starají zkušení průvodci, kteří jakoukoliv sestavu rychle vtáhnou do hry a postarají se, aby se při této jedinečné aktivitě všichni výborně bavili a poznali Prahu trochu jinak. Treasure Hunt Prague je teambuildingová aktivita, která zaručeně nadchne všechny účastníky.

Proč hledaní pokladu?

Treasure Hunt Prague se soustředí na rozvíjení týmové spolupráce, komunikaci mezi členy týmu, rozvoj schopnosti optimální práce s časem, podporuje sociální a logické myšlení i schopnost řešit problémy v neobvyklých situacích či prostředích. Podporuje vznik nových i prohloubení stávajících vazeb a posiluje vzájemnou důvěru. Současně účastníky provede netradiční formou historickým centrem Prahy a představí střípky z její unikátní historie. Díky Treasure Hunt Prague tak poznáte svůj tým v netradičních situacích mimo kancelář.

Ideální teambuilding?

Bowling, jednoduchá večere nebo motokáry jsou už dávno překonané, jděte s dobou a vyzkoušejte Treasure Huntkoncept, který má úspěch po celém světě. Udělejte letos teambuilding, díky kterému zjistíte, že fungující tým, jehož členové spolu umí vycházet a komunikovat, je opravdový poklad. Vice informaci můžete získat na stránkách www.treasurehuntprague.cz.