V bytě jako v metru. Na trhu se objevil k pronájmu výjimečný apartmán

Byt jako metro. Triple -trojlůžkový.

Byt jako metro. Triple -trojlůžkový. Zdroj: Multi Flat Hotel Prague

Byt jako metro. Double dvojlůžkový. Triple trojlůžkový. Zde vchod k nim.
Byt jako metro. Double dvojlůžkový. Triple trojlůžkový. Návod na to, jak se k nim dostat.
Byt jako metro. Double dvojlůžkový. Triple trojlůžkový. S příslušenstvím.
Byt jako metro. Triple -trojlůžkový.
Byt jako metro. Triple -trojlůžkový.
25
Fotogalerie

Mnoho lidí bere přesun městskou hromadnou dopravou po metropoli jako nutné zlo, jsou ale i tací, kteří si pobyt ve stanicích či vagonech metra mohou užívat a trpět vůči tomuto způsobu cestování jistým sentimentem. V Praze se nyní pro takové fanoušky dopravního podniku objevil k dlouhodobému pronájmu jedinečný byt. Dosud sloužil jako ubytování pro turisty. 

„Běžně je tento byt k dispozici pro krátkodobé rezervace, nyní ho vzhledem k situaci musím pronajmout dlouhodobě,“ říká provozovatel zajímavého projektu František Petrouš. Apartmán s názvem Metro je součástí žižkovského objektu Multi Flat Hotel Prague, který nabízí také další možnosti tematického ubytování jako například pokoje Čtyři roční období, Černobílý nebo Barevný apartmán. 

Vyzkoušejte, jaké to je spát v metru ve vlastním lůžkovém vagónu - láká inzerát. Jde vlastně o dva apartmány, které jsou nyní k mání. Oba s dispozicí 1 kk, první menší o rozloze 14 metrů čtverečních, druhý 18 metrů čtverečních. Oba v suchém suterénu s oknem do dvora.

Na jejich originální design se můžete podívat v přiložené galerii.