Vyřešte nedostatek financí raz dva. Peníze na cokoliv do 15 minut na účtu

Zdroj: Depositphotos

V dnešní digitální době jsme zvyklí, že můžeme mít všechno hned. To platí samozřejmě i pro půjčky. Nedostává-li se nám hotovost, stačí požádat online a do 15 minut mohou být peníze na účtu.

Rychlá půjčka se chlubí odesláním peněz do 15 minut od schválení. Jak je vůbec taková rychlost možná? Jednoduše. Po podání žádosti dojde k jejímu posouzení, a pokud je vše v pořádku, tak i k následnému schválení. V případě schválení odchází požadovaný obnos ihned na váš účet, a pokud jde o účet u některé ze sedmi podporovaných bank, peníze vám dorazí prakticky okamžitě.

Získejte až 150 000 Kč ihned

Razdva půjčka nabízí až 150 000 Kč na cokoliv bez ručitele, jde o úvěr bezúčelový, nikdo se tedy neptá, na co peníze potřebujete. Může jít o rozumnou investici do podnikání, koupi rozbitého spotřebiče nebo třeba nákup vánočních dárků. Nikdo nebude soudit, co s penězi děláte.

Nejvýhodnější variantou je 100 000 Kč na 48 měsíců se splátkou 2 498 Kč měsíčně (což dělá 9,6 % RPSN). Další varianty si spočítáte přímo na webu, najdete tam totiž kalkulačku, do níž si zadáte požadovanou částku i délku splácení. Svou půjčku si tedy sami navrhnete tak, aby vám vyhovovala a neměli jste problémy se splácením.

Vyřiďte půjčku kompletně online

Razdva půjčka je půjčka online, pro vyřízení nemusíte chodit nikam na pobočku. Smlouvu podepíšete elektronicky. Věřitel vám na účet odešle 1 Kč s variabilním symbolem, jejž použijete jako kód při podpisu smlouvy. Při opakovaných půjčkách pak budete podepisovat smlouvu už jen prostřednictvím SMS kódu, což je ještě snazší.

Aktuálně navíc probíhá soutěž o 10 e-koloběžek. Všichni, kdo získají Razdva půjčku ve výši nad 90 000 Kč mezi 15. listopadem a 15. prosincem letošního roku, se mohou zapojit do soutěže o elektrickou koloběžku. To může být příjemný bonus ve chvíli, kdy se vám nedostává financí.