Za originální fotografii lze jet do Indonésie

Máte dům nebo byt, se kterým byste se chtěli pochlubit? Máte zahradu, na kterou jste hrdí? Provedli jste rekonstrukci, která původní nemovitost změnila k nepoznání? Zapojte se do soutěže, kterou pro vás připravil realitní časopis REAL-CITY, a vyhrajte některou ze skvělých cen.

Máte dům nebo byt, se kterým byste se chtěli pochlubit? Máte zahradu, na kterou jste hrdí? Provedli jste rekonstrukci, která původní nemovitost změnila k nepoznání? Zapojte se do soutěže, kterou pro vás připravil realitní časopis REAL-CITY, a vyhrajte některou ze skvělých cen.

Když si lidé pořizují bydlení, bývá zdařilá fotografie často tím nejsilnějším impulzem, který rozhodne o budoucí koupi. Proto jsou realitní časopisy plné fotek a web s nabídkou nemovitostí si bez obrázků ani nedovedeme představit. Pro trh s realitami je zkrátka fotografování denním chlebem, ale možná tvrdším, než by se mohlo zdát. Jediným snímkem totiž musíte zachytit všechny přednosti, kouzlo a osobitost nemovitosti, a to není žádná hračka. Nevěříte? Tak si to vyzkoušejte na vlastní kůži! Časopis REAL-CITY totiž právě teď vyhlašuje soutěž, v níž vás schopnost zaznamenat krásu domu, interiéru či zahradního zákoutí může dovést k velké výhře.

#####Princip soutěže a hlavní výhry

Soutěž začíná 1. července a potrvá do listopadu. Celkem ve čtyřech soutěžních kolech tematicky spojených s bydlením v ní můžete změřit své síly s ostatními amatérskými fotografy z České republiky. Co potřebujete k tomu, abyste uspěli? Nejdůležitější je samozřejmě přesvědčení, že váš domov stojí za to ukázat světu. Pokud o něj pečujete s láskou a znáte jej do všech detailů, určitě pro vás nebude problém vybrat motiv, který osloví i ostatní. Ten potom zvěčníte objektivem fotoaparátu a snímek nahrajete do soutěžní galerie.

Každé soutěžní kolo trvá jeden kalendářní měsíc a po jeho ukončení odborná porota vybere tři vítězné fotografie, jejichž autoři získají věcné ceny. V odborné porotě zasednou profesionální fotografové, architekt, stavař, interiérový designér a další odborníci z oboru, takže o výhercích budou rozhodovat opravdu ti nejpovolanější. Vítězové jednotlivých kol zároveň postupují do závěrečného slosování o tyto hlavní výhry, kterými jsou zájezd do Indonésie pro dvě osoby spojený s fotografickým kurzem v hodnotě 200 tisíc korun, poukázka na služby WoodFace v hodnotě 50 tisíc korun a digitální zrcadlovka.

#####Témata jednotlivých kol

Abychom pokryli všechny aspekty bydlení ve vší jeho pestrosti a rozmanitosti, bude každý měsíc vyhrazen jednomu soutěžnímu tématu. Svůj domov tak budou moci představit nejen majitelé zajímavých rodinných domů, ale také obyvatelé nevšedních interiérů a milovníci zahradního umění. Samostatná kategorie je určena také těm, kteří rekonstruují či zrekonstruovali nemovitost a postup prací si nezapomněli fotograficky zdokumentovat. Přesné znění témat pro jednotlivá soutěžní kola je následující:

* MŮJ DŮM, MŮJ HRAD: domy, domky, chalupy a cokoli, co je domovem

* KOUZLO DOMOVA: design a interiér

* ZELENÁ OÁZA: zahrady, zahrádky, ale i lodžie nebo balkony

* ZMĚNA JE ŽIVOT: ta nejzajímavější rekonstrukce

Veškeré informace o soutěži, stejně jako ukázky soutěžních fotografií, celkový soupis výher a hlavně možnost zapojit se do soutěže naleznete na www.real-city.cz/fotograficke-souteze/

To hlavní už víte. Nezbývá než vám popřát šťastnou volbu tématu a pevný prst na spoušti.