Molekulární vodík®: Dvě molekuly ke zdraví

Profesor Shigeo Ohta

Profesor Shigeo Ohta Zdroj: H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY

Vodíková láhev a H2 Forte, to je nejlepší kombinace pro dlouhodobé zdraví, kvalitní spánek a dobrou imunitu
Profesor Shigeo Ohta a farmaceut Milan Krajíček pravidelně inhalují molekulární vodík. Vědí, jak zásadní pozitivní vliv má na jejich zdraví
Malý vodíkový generátor s velkými účinky. Patentovaná technologie přístrojů H2 Medical zaručuje vysokou kvalitu a nejvyšší koncentraci vodíku, pro inhalaci i tvorbu vodíkové vody
Vodík je bezbarvý plyn bez chutí a zápachu. Jeho pozitivní účinky zdraví ocení celá rodina, včetně dětí
Nejrychlejší zdroj vodíkové vody i inhalace vodíku je vodíková lahev od H2 Medical
6
Fotogalerie

Vodík a jeho potenciál se zdá být nekonečný. Není to ale jen energetika a mobilita, kde vodík bude zřejmě zásadním prvkem budoucnosti. Důležitou roli sehraje také v péči o naše zdraví, což dokazuje společnost H2 Global Group Ostravy, která otevírá nové vodíkové možnosti lidem s cílem pomoct jim žít zdravěji a kvalitněji po všech stránkách.

Energetika, mobilita, těžký průmysl. To jsou odvětví, ve kterém se využití vodíku řeší už dlouhá léta. V Japonsku se ale na dvě molekuly, které tvoří téměř celý vesmír, vědci dívali zas a znovu, až přišli na úžasnou věc.

„Mnohé studie ukazují, že molekulární vodík může mít ochranný účinek při různých onemocněních a zánětech. Podle profesora tokijské univerzity a otce vodíkové biomedicíny Shigeo Ohty, který je zároveň viceprezidentem pro vědu a výzkum naší společnosti, je molekulární vodík nejsilnější selektivní antioxidant. To znamená, že může eliminovat volné radikály a tím pomoci ochránit buňky před poškozením a zánětem,“ vysvětluje prezident společnosti H2 Global Group David Maršálek důvody založení společnosti, která vyrábí produkty a přístroje na molekulární vodík pro zdravotnictví, lázeňství, sport nebo chovatelství.

Vodíková láhev a H2 Forte, to je nejlepší kombinace pro dlouhodobé zdraví, kvalitní spánek a dobrou imunituVodíková láhev a H2 Forte, to je nejlepší kombinace pro dlouhodobé zdraví, kvalitní spánek a dobrou imunitu | H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY

Vodík pro každého

Existuje mnoho způsobů, jak si v těle zvýšíme množství molekulárního vodíku jako antioxidantu. Například inhalací plynu, který je možné užívat přes nosní, ušní nebo oční brýle, nebo skrze vodíkem nasycenou vodu, která se pije.

Podle prof. Shigeo Ohty je využití molekulárního vodíku jako medicinálního plynu v terapeutických procedurách velmi široké – od problémů s kůží přes respirační onemocnění včetně nemoci covid-19, potíže v trávicím traktu, hojení ran, tlumení zánětlivých procesů v organismu a změny v buněčném metabolismu až po zkracování doby regenerace namáhaných či poškozených svalů a tkání. Proto ho v Japonsku využívá více než 200 soukromých klinik.

„Mimo to jsme s PharmDr. Milanem Krajíčkem vyvinuli potravinové doplňky, které podpoří přirozenou tvorbu vodíku ve střevech, protože právě tam se utváří naše imunita. Nejlepší na tom je, že žádný výzkum neobjevil nežádoucí účinky vodíku a také není možné se jim předávkovat,“ dodává David Maršálek.

Profesor Shigeo Ohta a farmaceut Milan Krajíček pravidelně inhalují molekulární vodík. Vědí, jak zásadní pozitivní vliv má na jejich zdravíProfesor Shigeo Ohta a farmaceut Milan Krajíček pravidelně inhalují molekulární vodík. Vědí, jak zásadní pozitivní vliv má na jejich zdraví | H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY

Domácí vodíkové lázně

Tým odborníků pod vedením primáře MUDr. Josefa Petáka, viceprezidenta společnosti pro lázeňství a balneo, po několikaletém výzkumu jako první na světě představil sílu účinku vodíkových procedur. Stále více lázeňských domů v Česku i zahraničí proto využívá naše know-how, a to molekulární vodík ve formě inhalací, ale také v koupelích, zábalech nebo masážích.

„Podle našich dosavadních zkušeností́ vodík zvyšuje účinek tradičních lázeňských procedur,“ potvrzuje primářka lázní Teplice nad Bečvou MUDr. Gabriela Hanslianová, která doporučuje vodík svým pacientům už několik let.

Malý vodíkový generátor s velkými účinky. Patentovaná technologie přístrojů H2 Medical zaručuje vysokou kvalitu a nejvyšší koncentraci vodíku, pro inhalaci i tvorbu vodíkové vodyMalý vodíkový generátor s velkými účinky. Patentovaná technologie přístrojů H2 Medical zaručuje vysokou kvalitu a nejvyšší koncentraci vodíku, pro inhalaci i tvorbu vodíkové vody | H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY

Že nemáte na lázně čas? Nevadí. Můžete mít stroj na výrobu vodíku doma. Například kompaktní generátor vodíku i150 je tak malý, že je možné ho pohodlně přenášet například z nočního stolku k televizi nebo ho půjčit babičce. „Malá krabička na vodík tak může zlepšit zdraví a život celé rodině,“ uzavírá David Maršálek.