Nákup šperků v novém butiku v Pařížské ulici je zážitkem na celý život

Zdroj: HALADA

9
Fotogalerie

Rodinné klenotnictví HALADA, multibrand světových klenotnických značek, nadělilo milovníkům luxusních zlatých šperků předčasný vánoční dárek v podobě rozsáhlé rekonstrukce v řádech desítek milionů korun. Interiér a design mistrovsky zrekonstruovaného butiku HALADA v Pařížské ulici č. 7 vás zcela oslní. Nový a mnohem větší prostor na nejprestižnější ulici v České republice je laděný do příjemných světlých barev. Nechává dokonale vyniknout nádherné šperky světových klenotnických značek v celé jejich kráse a lesku, ale současně nabídne i mnohem větší pohodlí a komfort pro klienty.

Design prostor navrhla Kanaďanka Claire Craig z mezinárodního architektonického ateliéru v Londýně, lustry vyrobil na zakázku renomovaný český výrobce MOLS Bohemia-Crystal Valley z Nového Boru. Nábytek a zařízení obchodu pochází z Itálie, Holandska a Velké Británie. Za návrhem prezentačních materiálů stojí slovenská firma Kinazo a výroba ve Francii.

HALADA

Rodinné klenotnictví HALADA, které v příštím roce oslaví 45 let své úspěšné existence na trhu, je luxusní multibrand nabízející světové klenotnické značky na jednom místě. Italské Pomellato a Fope, slavné perlové šperky Mikimoto a Gellner, německé značky jako Niessing, Jörg Heinz, Capolavoro, Leo Wittwer nebo tradiční snubní prsteny od značky Gerstner. V nabídce nechybí ani české luxusní šperky ALO diamonds a ALOve. Vedle bohatého zastoupení mezinárodních značek se HALADA pyšní svou dvorní návrhářkou Jenny Halada, která je dcerou zakladatelů klenotnictví.

Zrekonstruovaná luxusní pobočka HALADA Pařížská je otevřena 7 dní v týdnu a pro klienty pravidelně pořádá zajímavé akce ve spolupráci se světovými značkami šperků, které zastupuje. Nabízí šperky pro všechny generace, pro nejdůznější příležitosti, na denní nošení i výjimečné události. Z mimořádně široké nabídky šperků světových značek si vybere opravdu každý.

HALADA

Staňte se i vy jedním z tisíců spokojených zákazníků rodinného klenotnictví HALADA a ozdobte sebe a své blízké zlatými dárky, které se stanou krásnou a hodnotnou památkou na vzácné okamžiky vašeho života.

Další butiky HALADA naleznete v Praze v ulici Na Příkopě, v Brně na České ulici, v Avion Shopping Park Ostrava a Avion Shopping Park Bratislava. V letošním roce k nim přibyla i další slovenská pobočka v bratislavském nákupním centru Eurovea. Více na www.halada.cz.