Pohodlná každodenní obuv? Vsaďte na pánské botasky!

Zdroj: W&R obuv, spol. s r.o.

Pánské botasky jsou nepochybně symbolem rozmanitosti i pohodlí. Díky svému všestrannému provedení je můžete sladit s téměř jakýmkoliv outfitem, což vám ušetří spoustu času. Pokud neradi vlastníte příliš párů, ale hledáte obuv, která se hodí jak do posilovny, tak do města, pak jsou pánské tenisky nutností.

Minimalistické černé či bílé provedení je volbou, se kterou neuděláte chybu. Zkuste se však oprostit od těchto klasických barev a přivítejte ve svém botníku pestřejší, ale stále elegantní odstíny, například v podobě modré či hnědé. Spojením obou barev vzniká velmi povedená kombinace, kterou můžete omrknout na Rieker-eshop.cz. Rozmanitosti se meze nekladou, a proto můžete obuv vnímat jako prostředek, jehož prostřednictvím lze vyjádřit osobní vkus a udělat dojem na své okolí.

Jak správně vybrat?

Ze široké nabídky pánských botasek může jít občas hlava kolem. Ve skutečnosti najít správný pár není tak složité, pokud víte, co od bot očekáváte. Před pořízením si promyslete, k jakému účelu vám pánské botasky budou sloužit. Na běh, procházky či jako běžná každodenní obuv? Každý typ aktivity vyžaduje jiné vlastnosti, jako je odpružení, flexibilita či podpora.

Při zkoušení bot vnímejte, zda vám nejsou pánské botasky příliš těsné nebo volné. Hledejte tenisky, které vám dobře padnou kolem paty a zároveň poskytují dostatečný prostor v oblasti prstů. Svou roli hraje také počasí a podmínky, ve kterých budete tenisky nosit. Proto vybírejte takový materiál, který bude vyhovovat vašim potřebám.

Botasky, mokasíny nebo polobotky?

Nemáte stále jasno v tom, zda jsou botasky právě to, co momentálně potřebujete? Pojďme si shrnout přednosti tří oblíbených druhů pánských bot, což vám pomůže s výběrem.

W&R obuv, spol. s r.o.

Botasky jsou velmi všestrannou obuví, kterou využijete pro různorodé aktivity od sportu až po komfortní obuv do práce. Obvykle jsou vyrobeny z lehkého materiálu, poskytují odpružení a oporu chodidlům. Mokasíny představují ideální volbu pro neformální den s kamarády nebo do uvolněnějšího kancelářského prostředí. Pokud vás čeká firemní večírek, botasky raději nechte doma a zvolte elegantnější obuv podobě mokasín. Nejvhodnější volbou budou však polobotky, které se pro svou eleganci hodí nejvíce právě pro společenské události.

Vždy při výběru bot zvažte, jakou míru opory potřebujete, činnosti, pro které obuv nejčastěji využijete, a styl, který je vám nejbližší. Sáhněte po páru, který bude dělat radost nejen vám, ale i vašim chodidlům. Tak už víte, po kterých botách sáhnete?