Airbnb spustilo pronájmy pro náročné zákazníky, zamluvit si můžete i ostrov

Z nabídky Airbnb Luxe

Z nabídky Airbnb Luxe Zdroj: Airbnb

Airbnb Luxe
Airbnb Luxe
Airbnb Luxe
Airbnb Luxe
Airbnb Luxe
8
Fotogalerie

Ubytovací platforma Airbnb dneškem spouští svou novou službu, která se značně odchýlí od původní myšlenky pronájmu pokojů nebo malých bytů. Pod značkou Luxe bude nabízet ubytování v luxusních apartmánech a rezortech po celém světě. 

Portfolio nové služby čítá na dva tisíce domů a bytů na všech kontinentech, objednat si můžete i ubytování v nejdražší nemovitosti, jakou kdy Airbnb nabízelo. Jedná se o atol Nukutepipi, který se nachází ve Francouzské Polynésii. Ubytovat na něm můžete až 52 lidí a v ceně jsou služby i vlastního kuchaře, masérů nebo instruktora potápění.

Průměrná cena ubytování pomocí platformy Luxe dosáhne asi dvou tisíc dolarů za noc, tedy 45 tisíc korun. „Jedná se o další krok v rámci naší myšlenky, podle které chceme poskytnout ubytování skutečně komukoliv,“ okomentoval spuštění platformy manažer Airbnb Nick Guezen.

Jak upozorňují Financial Times, mnohé z dvou tisíc nabízených nemovitostí je možné zarezervovat i na jiných platformách, pouze hrstka jich je exkluzivně právě na Airbnb.
Na začátku měsíce Airbnb spustilo také platformu Adventures, na které bude možné objednat si například pěší výlety do přírody. Již v roce 2017 přitom Airbnb koupilo službu Luxury Retreats, která se zaměřovala na poskytování dovolených.

Chcete vědět, jak vydělat na pronájmu? Kupujte nový magazín E15