České Manifesto si jezdí prohlížet i zahraniční experti, říká zakladatel podniku Martin Barry

Video placeholde
Projekt Manifesto
Projekt Manifesto
Projekt Manifesto
V Praze u Masarykova nádraží zahájil provoz kulturně gastronomický koncept Manifesto
V Praze u Masarykova nádraží zahájil provoz kulturně gastronomický koncept Manifesto
63
Fotogalerie

Gastronomický projekt Manifesto se po úspěchu v Praze aktivně rozhlíží po zajímavých lokacích v zahraničí, které by mohlo svým konceptem oživit. Podívejte se na na Recept na úspěch, ve kterém o tom svém hovoří Martin Barry, americký architekt a zakladatel kulinářského konceptu Manifesto.

Manifesto Market se s příchodem října zahalilo do podzimní nálady, instalovalo svá vytápěná iglú. K pohodě přispívají i plátěná střecha, deky i kožíšky na sedačkách. 

„Manifesto letos bude otevřeno bez přestávky po celý podzim, se změněnými otevíracími dny: středa - neděle od 11 do 22 hodin, platí to pro Manifesto Smíchov i Manifesto Florenc,“ říká k aktuální situaci mediální zástupkyně Manifesta Radka Ondráčková.

Průzkum provozovatele, který se tuto sezonu uskutečnil mezi návštěvníky, ukázal, že se Manifesto může pochlubit Net Promoter Score hodnoty 79, což je velmi výjimečné v tomto odvětví. Více než devadesát procent zákazníků označilo Manifesto za inovativní, unikátní. Potvrzuje to fakt, že Manifesto využívá energii z obnovitelných zrojů od Nano Energies, rotuje skleněné nádobí na nápoje a vylepšuje možnosti bezhotovostního placení novými interaktivními terminály, jež umožní i zadávání spropitného.

„O úspěchu Manifesta svědčí i zájem zahraničních expertů z oboru, kteří se v Manifestu objevují stále častěji na studijních cestách. V říjnu navštíví Manifesto dokonce 60 profesionálů restauračního odvětví z Francie, která je kolébkou gastronomie.,“ dodává Ondráčková.