Šéf Crème de la Crème Hochsteiger: Studium Gelato University? Nejdřív se zmrzlina počítá, pak vyrábí
Navštívili jsme (a velmi rádi) jednu z nejpopulárnějších zmrzlináren v Praze. A sice Crème de la Crème na Národní třídě. 15 otázek dostal Honza Hochsteiger, majitel této značky.
Příchutí tady mají opravdu mnoho a kromě makové, která je hitem letošního léta, zde najdete také například buchtičky se šodó, mango chilli a nezapomínají ani na vegany.
Majiteli Crème de la Crème Honzovi Hochsteigerovi jsme položili 15 otázek přímo v tomto zmrzlinovém ráji, kterému říká zmrzlinový salon
Z jeho odpovědí se dozvíte třeba to, jak vypadá studentský den na Gelato University v Bologni a nebo jak poznat kvalitní zmrzlinu. Přejeme hezké léto a podívejte se na video.