Betfair : jak sázet za vyšší kurzy

Betfair

Betfair Zdroj: Betfair

Chcete sázet za ty nejvyšší kurzy ? Co kdybyste se místo sázky u sázkových kanceláří dohodli s kamarády na vyšším kurzu a vsadil se s nimi? To vše je možné u Betfair!

Společnost Betfair, založen v roce 2000 ve Velké Británii, se za 12 let své existence stal fenoménem v sázení a hlavně obchodování na online sázkové burze.

Vzhledem k tomu, že na Betfairu můžete nejen sázku přijmout (jako u sázkové kanceláře), ale i vypsat (jako to dělá sázková kancelář), můžete tím vlastně kurz nakoupit a prodat, podobně jako akcie na burze. Díky tomuto principu má Betfair oproti konkurenci ty nejvyšší kurzy a hlavně tu vzniká možnost s kurzy obchodovat dle vývoje zápasů. Také můžete různým způsobem využívat pohybů kurzů před i během zápasu, často se zlepšují s tím, jak se blíží čas konce utkání a sází více lidí.

Jednoduchý příklad obchodování:

Zápas Gambrinus ligy Viktoria Plzeň : Sparta Praha - obchodování na remízu Na remízu lze momentálně vsadit s kurzem 3.5, či vypsat (nabídnout) sázku v kurzu 3.55. Pokud tedy klasicky vsadíme 100€ na remízu (modré políčko), znamená to, že získáme 250€ v případě remízy a přijdeme o 100€, pokud jeden z týmů vyhraje (obrázek 1).

BetfairBetfair | Betfair

Po 5minutách zápasu začne ale kurz na remízu v 95% případů klesat, protože remíza se za stavu 0:0 stává o něco málo pravděpodobnější. Rozhodnete se, že budete čekat až kurz klesne na 3.05 a vsadíte v tu chvíli 115€ „proti remíze“ (červené políčko, vypíšete sázku na remízu a někdo jí přijme). V tuto chvíli nemůžete prodělat, ať zápas dopadne jakkoli: v případě výhry Plzně nebo Sparty získáváte 15€v případě remízy 14.25€ (obrázek 2).

BetfairBetfair

Takovéto obchodování se dá dále rozvést a pojistit rozšířenými sázkami, jako např. Jestli padne pod nebo nad 0,5 gólu (1,5 2,5 atd.) nebo na výherce poločasu a další.

Jak získat vyšší kurzy, sázku 20€ bez rizika, bonus až 1.000€ a další výhody Betfairu:

1. Zaregistrujte se na Betfair přes tento link.
2. Proveďte vklad na svůj hráčský účet.
3. První sázku 20€ máte bez rizika (pokud prohraje, Betfair Vám vrátí vklad)
4. Sbírejte body po dobu prvních 30 dní a nechte si vyplatit prémii až 1.000€