Globální Týden podnikání představí jednoho z nejzajímavějších světových podnikatelů dneška

Zdroj: Archiv ELAI

Česká podoba celosvětového projektu na podporu podnikání Global Entrepreneurship Week se uskuteční v týdnu od 13. do 19. 11. V rámci hlavní události Týdne podnikání se mj. představí 20letý Chris Kelsey, jehož firma staví v Dubaji první mrakodrap na světě vytištěný na 3D tiskárně. Během celého týdne proběhne zhruba stovka doprovodných akcí po celé ČR. 

Jak navýšit firemní zisky? Jak vytvářet úspěšné a efektivní strategie, rychle růst a předehnat konkurenci? A jaké produkty a služby v tom mohou pomoci? Nejen na tyto otázky budou hledat odpověď řečníci konference Týdne podnikání, hlavní událostí akce, která se uskuteční ve středu 15. 11. ve Slovanském domě na Praze 1.

O tom, jak vybudovat megaúspěšnou firmu, bude mluvit Chris Kelsey, 20letý zakladatel a šéf startupu Cazza Technologies, který staví v Dubaji první mrakodrap na světě vytištěný 3D tiskárnou. Představí se také Matt Komorowski, výkonný ředitel společnosti PayPal pro severní a střední Evropu, Václav Muchna, spolumajitel a ředitel Y SOFTu, ředitelka strategie nejúspěšnější české kosmetické společnosti DermacolVěra Komárová či investor Jan Zadák, donedávna globální viceprezident Hewlett-Packard Enterprise aj.

Archiv ELAI

Konferenci bude předcházet Veletrh Týdne podnikání. Na něm představí zástupci soukromého, veřejného i státního sektoru své služby a produkty pro firmy, zájemce o podnikání i studenty zajímající se o budoucí uplatnění. Probíhat budou i odborné semináře. Vstupenky na veletrh s konferencí lze zajistit na webu Týdne podnikání.

Pro zájemce o podnikání pod zavedenou značkou akce nabídne i Franchising veletrh. Zúčastní se ho světoznámé značky jako McDonald´s, Telepizza, Quickwash či Centruy 21, z českých například Svět zdraví, Partners či OK Point.

Během Týdne podnikání bude po celé ČR probíhat až 100 doprovodných událostí. Jejich účastníci například dostanou návod, jak rozběhnout, popř. zabít, svůj nápad. Naučí se, jak správně stanovovat správné cíle, jak rozjet vlastní byznys nebo zjistí, jak v podnikání funguje intuice. V rámci oblíbené Fuckup Night si budou moci poslechnout příběhy známých osobností o tom, co se jim dvakrát nepovedlo. Zájemci můžou absolvovat semináře na téma čínských investic v ČR, problematiky firemních sociálních sítí, řízení projektů v prostředí Průmyslu 4.0 atd. Seznam všech doprovodných událostí je k dispozici na webu Týdne podnikání.