Kvalitní studium MBA pomáhá v kariéře i podnikání

Business Institut nabízí studium programů MBA, BBA, DBA a LLM.

Business Institut nabízí studium programů MBA, BBA, DBA a LLM. Zdroj: Business Institut EDU a.s.

Přes příznivou situaci na trhu práce i ekonomický růst je studium MBA stále žádanější, a to uchazeči napříč různými věkovými skupinami. Titul využívají specialisté, manažeři i podnikatelé, protože vědí, že jim může výrazně pomoci získat náskok před ostatními. Odměnou za studium jsou nové znalosti, prestiž i vyšší příjem.

Se zvýšením zájmu o daný typ studia se rozšířil také počet škol, které studium MBA nabízí. To vyžaduje obezřetnost při výběru školy, hodnocení studijních programů i pojetí výuky, aby studium pro uchazeče znamenalo skutečný přínos a nevedlo ke zklamání či ztrátě motivace.

Kde získat MBA co má zvuk a kvalitu

Zájemci o titul MBA musí dobře zvažovat, jakou školu vybrat. Vyplatí se zvolit instituci, která si na trhu vybudovala dobou pověst, má kvalitní lektorský tým i zázemí pro výuku a studentům nabízí například i akce nad rámec studia, jež jim pomohou k navazování cenných kontaktů.

Mezi prestižní školy, jež má mezi uchazeči dobrý zvuk, patří i pražský Business Institut EDU. Za 9 let své existence škola pomohla k úspěchu a osobnímu rozvoji více než 1100 absolventům.  Kromě studijních programů MBA škola nabízí i možnost studia programů LLM, BBA a vrcholu manažerské vzdělávací pyramidy – studia DBA.

Studium v kombinované formě trvá 1,5 roku, je realizováno v českém jazyce a zakončeno obhajobou závěrečné práce. V celém procesu jsou studenti provázeni odbornými lektory, jež poskytují zpětnou vazbu a přinášejí nové poznatky z praxe. Business Institut si zakládá na vysokém kreditu lektorského týmu, čímž vychází vstříc požadavkům zájemců. Právě kvalita výuky a odbornost lektorů jsou hlavní kritéria, podle kterých se uchazeči rozhodují při otázce jakou školu pro studium MBA zvolit.

Pro studenty je připraveno nadstandardní výukové zázemí.Pro studenty je připraveno nadstandardní výukové zázemí. | Business Institut EDU a.s.

Nabídka MBA programů, která vám sedne

Studium na Business Institutu umožňuje získat znalosti, které lze obratem využít v praxi. Se studenty zde pracují lektoři působící v lokálních i nadnárodních společnostech na prestižních manažerských funkcích. V rámci studia zde manažeři řeší i aktuální otázky spojené se svou aktuální profesní rolí. „Nezanedbatelný počet studentů využívá studium MBA k řešení témat spojených s jejich aktuálním profesním či podnikatelským životem. Studium jim poskytne zpětnou vazbu i konkrétní návod, jež jsou schopni obratem využít,“ uvádí k tématu ředitel Business Institutu Ing. Ivo Ducheček.

Vybírat lze z více než dvaceti MBA programů podle odborného zaměření a kariérní motivace. Mezi nejžádanější programy patří například Řízení lidských zdrojů a Soft skills, Finance a účetnictví, Project Management, Řízení IT nebo Real Estate.

Široká nabídka umožňuje oslovit celé spektrum manažerů, specialistů i podnikatelů a nenutí uchazeče studovat program, který je již příliš vzdálen od jejich dosavadní nebo požadované specializace. 

Ředitel Business Institutu Ing. Ivo Ducheček.Ředitel Business Institutu Ing. Ivo Ducheček. | Business Institut EDU a.s.

Při rozhodovaní pomůže originální e-book i osobní návštěva

Business Institut si zakládá na vysoce profesionálním přístupu ke studentům, včetně nadstandardního zázemí pro výuku a podpory studijního oddělení. Lze si nechat zaslat e-book s podrobnými informacemi o studiu, který pomůže v rozhodování o výběru programu i studijního cyklu. 

Business Institut je možno kontaktovat také telefonicky na čísle 234 221 343 a sjednat si zde například schůzku, na které vedení školy zodpoví veškeré dotazy. Rovněž je možno si prohlédnout výukové prostory a zázemí pro lektorské semináře i doprovodné aktivity v podobě networkingových akcí, coffee breaků a setkání s významnými osobnostmi světa podnikání.

„Networkingové aktivity a prezentace úspěšných podnikatelských příběhů, jež probíhají v neformální atmosféře, jsou pro studenty vítaným a žádaným zpestřením. Vždy chceme kromě kvalitního studia nabídnout něco navíc,“ říká ke studijním bonusům Ivo Ducheček.

Studium je časově flexibilní, umožňuje přizpůsobit studijní plán individuálním potřebám.Studium je časově flexibilní, umožňuje přizpůsobit studijní plán individuálním potřebám. | Business Institut EDU a.s.

Zajímavá sleva pro nové studenty MBA a LLM

Právě teď zahajuje Business Institut jarní cyklus studia. Novým uchazečům nabízí mimořádnou slevu 41.000 Kč v případě, že se podají přihlášku ke studiu do 15.3.2018. 

Šetřit na investici do vzdělání za každou cenu se nevyplácí, pokud se však spojí kvalita se zajímavou slevou a bonusy, je na místě o takové nabídce uvažovat. Návratnost investice je spolehlivá – 85% absolventů studia MBA potvrzuje, že se jim vrátila maximálně do dvou let.

Podrobnosti o všech studijních programech a další informace najdete na www.businessinstitut.cz.