Advokát Havel buduje mediální skupinu. Oživil časopis Architekt

Jaroslav Havel vedle vedení největší tuzemské advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners buduje ještě skupinu kolem luxusu.

Jaroslav Havel vedle vedení největší tuzemské advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners buduje ještě skupinu kolem luxusu. Zdroj: Anna Vackova

Jaroslav Havel vedle vedení největší tuzemské advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners buduje ještě skupinu kolem luxusu.
Czechoslovak Premium Brands sídlí stejně jako Havel, Holásek & Partners v kancelářském centru Florentinum v centru Prahy.
První číslo oživeného časopisu Architekt+ pokřtila architektka Eva Jiřičná. S Jaroslavem Havlem spoluppracuje i na předělání módních obchodů Beltissimo.
Součástí Havlovy skupiny jsou i prodejny s golfovým vybavením GolfProfi a magazín o golfu ForGolf.
Do Czechoslovak Premium Brands patří rovněž zakázkové krejčovství Marco Mirelli. Na snímku jeho zakladatel Marek Liso.
6
Fotogalerie

Součástí uskupení firem z luxusu a prémiových služeb, které vytváří miliardářský advokát Jaroslav Havel s privátními investory v zádech, budou rovněž média. Do skupiny Premium Media Group Havel nově zařadil časopis Architekt+. Navazuje na šedesátiletou tradici časopisu Architekt, který loni kvůli finančním problémům přestal vycházet.

První číslo oživeného časopisu Architekt+ pokřtila architektka Eva Jiřičná. Ta už s šéfem největší tuzemské advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners  spolupracuje na předělání obchodů s módou Beltissimo. Šéfredaktorem zůstane Julius Macháček.

Součástí Havlovy mediální skupiny je rovněž časopis o luxusních nemovitostech Estate a magazín ForGolf. „Postupně se letos přidají další dva až tři magazíny anebo weby nepolitického a neekonomického charakteru,“ uvádí mediální skupina v inzerátu, v němž hledá aktuálně ředitele. Počítá se s tím, že do nový šéf do roka získá ve vydavatelství menšinový podíl. 

 

Premium Media Group je součástí širšího uskupení Czechoslovak Premium Brands. V něm Havel a s ním spojení investoři dávají dohromady firmy od módních butiků a prodejny s golfovým vybavením přes prémiové lékařské a kosmetické služby až po zakázkovou krejčovinu a digitální agenturu. 

Ve skupině je aktuálně dvanáct firem, dalších sedm až deset hodlají investoři připojit do dvou let. Cílem holdingu jsou tržby kolem dvou miliard korun a ovládnutí trhu s luxusem.

Pro naplnění ambiciózních cílů skupiny aktuálně personálně posiluje. Naposledy z módní značky Blažek přetáhla manažerku Lenku Štěpánkou. V Premium Fashion Brands, což je Havlova zastřešující struktura pro módní byznys, povede marketing.