Vyhlášené bistro La Bottega Tusarova opouští restaurační síť La Collezione

Italské bistro La Bottega Tusarova

Italské bistro La Bottega Tusarova Zdroj: Facebook La Bottega Tusarova

Italské bistro La Bottega Tusarova
Riccarda Lucque
Riccarda Lucque
4
Fotogalerie

Italské bistro La Bottega Tusarova mění majitele, a také název. Holešovický podnik dosud patřil do resturační sítě La Collezione italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho a restauratéra Ondřeje Rákosníka.

„Naše sesterská restaurace La Bottega Tusarova vyráží vlastní cestou, ale produkty, které jste si zamilovali, zůstávají s námi. Po šesti šťastných letech předáváme holešovickou restauraci do dalších rukou, do rukou našich zaměstnanců, lidem, kteří s námi po dlouhá léta pracovali a novým investorům. Věříme, že díky jejich stávajícímu businessu, dokáží lépe využít potenciál tohoto místa,“ oznámilo změnu majitele na Facebookovém profilu vedení restaurace Aromi.

Podrobnosti o transakci a důvody prodeje redakce zjišťuje.

Restaurační síť La Collezione Ondřeje Rákosníka a Riccarda Lucqua zaměstnává 200 lidí. Kromě La Bottega Tusarova patří pod značku podniky Aromi, La Finestra, Amano, La Bottega di Finestra, La Bottega Bistroteka, La Bottega Linka a La Bottega Gastronomica.

Rákosník a Lucqua jsou rovněž signatáři otevřeného dopisu české vládě, v němž spolu s dalšími provozovateli restaurací a kaváren žádali o finanční pomoc.