Bison & Rose pracují pro Photon Energy

V tendru na komunikaci chystaných transakcí na finančních trzích si mezinárodní solární společnost Photon Energy vybrala PR agenturu Bison & Rose. 

Bison & Rose pro Photon Energy zajišťují korporátní komunikaci, finanční PR včetně media relations v souvislosti s provozními aktivitami společnosti v České republice i v Austrálii. Prvním úkolem agentury byla medializace vstupu na pražskou burzu, respektive její vedlejší trh Free Market.

Photon Energy je firmou s českými kořeny a sídlem v Amsterdamu, jež poskytuje komplexní řešení pro solární elektrárny. Ve třech zemích také spravuje své vlastní portfolio elektráren. Důraz klade na rozvoj trhu v Austrálii a nové projekty rozvíjí i v evropských zemích.

Šprinclova kreativa

Bizoni kromě toho ohlásili posilu v týmu – na návrhy kreativních řešení a strategií pro klienty najali televizního dramaturga a marketéra Jana Šprincla. Zkušenosti sbíral v televizi Nova jako dramaturg seriálu Kriminálka Anděl a později jako šéfeditor portálu Nova.cz. Pracoval také jako redaktor kulturní rubriky Aktuálně.cz a jako kulturní editor v týdeníku Instinkt.

V letech 2009–2015 byl šéfredaktorem oficiální online prezentace hlavního města, portálu Praha.eu. V posledním roce působil jako marketingový ředitel cestovní kanceláře Exclusive Tours. Vystudoval Divadelní fakultu Janáčkovy akademie múzických umění v Brně.