Dell EMC Forum řešilo digitální transformaci

Pražská konference Dell EMC Forum

Pražská konference Dell EMC Forum Zdroj: Dell EMC

Pražská konference Dell EMC Forum
Pražská konference Dell EMC Forum
Pražská konference Dell EMC Forum
Jiří Kysela (Dell EMC Forum)
Pražská konference Dell EMC Forum
9
Fotogalerie

V Praze se včera uskutečnila konference Dell EMC Forum 2016, jejímž ústředním tématem byla digitální transformace. Jednalo se o první prezentaci společného portfolia obou společností v České republice od jejich sloučení, ke kterému došlo v září letošního roku.

Konferenci Dell EMC Forum otevřeli oba regionální generální ředitelé společností Dell a EMC Jiří Kysela a Jiří Svěrák společně s hlavním řečníkem Simonem Walshem, výkonným ředitelem společnosti Virtustream, jež rovněž spadá pod skupinu Dell Technologies. Walsh hovořil o digitální transformaci, kterou právě sloučení obou společností na trh IT technologií přináší. Na něj pak navázali další řečníci z řad nově vzniklé společnosti Dell Technologies.

„Dnes jsme chtěli našim zákazníkům především ukázat, že spojení obou společností není důvod k obavám, ale naopak velký krok kupředu. Máme nyní jediné portfolio na světě, které dokáže kompletně obsloužit IT zázemí jakékoliv velikosti,“ řekl generální ředitel českého Dellu Jiří Kysela.

Byť v některých částech dochází k překryvu produktů, jedná se o malé procento a nově nabízené „bezešvé“ portfolio, které jsou v Dell Technologies schopni nabídnout zákazníkům všech velikostí, má především řadu výhod. Mezi ně pak patří především rychleji dostupné kompletní služby a jejich snazší implementace.

Zástupci Dell Technologies představili návštěvníkům své vize i produkty v rámci série přednášek a nechyběla ani expozice nejnovějších technologií a produktů.