Do představenstva Médey přichází Tvrdík

Místo v představenstvu mediální agentury Médea a mediálního domu Empresa Media zaujal Jaroslav Tvrdík coby zástupce minoritního vlastníka, čínské obchodní společnosti CEFC. Předsedou představenstva zůstává Jaromír Soukup.

Valná hromada největší tuzemské mediální agentury Médea a mediálního domu Empresa Media schválila personální změny ve složení představenstva, které vyplývají z dohody o vstupu čínské obchodní společnosti CEFC do obou mediálních podniků vlastněných z převážné části Jaromírem Soukupem.

Do pozice místopředsedy představenstva obou společností byl zvolen zástupce minoritního vlastníka, místopředseda představenstva CEFC Group (Europe) Company, Jaroslav Tvrdík. Druhým členem představenstva je v obou firmách vedoucí právního oddělení Médey Kateřina Čápová. V pozici předsedy představenstva obou společností zůstává většinový majitel firem Jaromír Soukup.

„Díky partnerství s CEFC se nám otevírají dveře ke koprodukčním možnostem výroby unikátního obsahu pro naši televizi TV Barrandov, přístup ke zdrojům financování nových projektů a také například know-how v oblasti nových médií a technologií. Personální propojení na úrovni představenstva je logickým pokračováním našeho vzájemného propojování,“ zhodnotil dění na valné hromadě Jaromír Soukup.