Na iPhonech a iPodech jsou už i Lidovky

Lidovky na iPodu

Lidovky na iPodu

Lidové noviny přišly v pondělí 27. června s aplikací pro zařízení iPhone, iPad a iPodTouch. Nově tak bude možné číst Lidovky i na těchto zařízeních.

Lidové noviny svým čtenářům kromě aplikace přinášejí i dalščí výhodu - majitelé iPadů a iPhonů budou mít možnost číst Lidovky už večer před jejich vydáním, konkrétně od 22 hodin.

V průběhu prvních dvou měsíců budou přitom noviny v iZařízeních k dispozici po stažení na dva týdny zdarma. Až poté bude stahování zpoplatněno.

Lidové noviny si po stažení aplikace do iPhonu nebo iPadu bude možné přečíst jak v pdf verzi, tak v moderním formátu, v němž je dodrženo řazení stránek a rubrik identicky jako v tištěné verzi novin.

„Troufám si říct, že aplikace LN pro iPady, iPhony a iPodTouch je jedna z nejlepších dostupných novinových aplikací,“ konstatuje v tiskové zprávě Lidových novin jejich výkonný ředitel Dalibor Balšínek. „Zajímavým bonusem pro uživatele aplikace LN je online funkce 24 hodin nejaktuálnějších důležitých zpráv, které sledují šéfeditoři zpravodajského portálu Lidovky.cz,“ dodal Balšínek.