Sázející z Ústeckého kraje vyhrál 40 milionů korun! Jaký sen si splní?

Sázející z Ústeckého kraje vyhrál 40 milionů korun! Jaký sen si splní?

Sázející z Ústeckého kraje vyhrál 40 milionů korun! Jaký sen si splní? Zdroj: SAZKA

Částka 220 korun utracená za plnou sázenku náhodných čísel včetně Šance je pro sázejícího z Ústeckého kraje nejspíš jednou z nejlepších investic jeho života. Přinesla mu pohádkovou výhru v hodnotě 40 297 912 Kč.

Přečtěte si také:Ten šok jsem musela zapít panákem,“ prozradila výherkyně, které Sportka nadělila skoro 2 miliony - více se dozvíte zde.

Na Sportku nedám dopustit. Ani nevím, kdy jsem si vsadil poprvé, ale teď si pro tiket zajdu nejméně dvakrát do měsíce. No a nedávno se mi moje srdcovka pořádně odměnila,“ usmíval se šťastný padesátník, když za námi přišel do Sazky.  

Opora je důležitá

Před budovou na něj mezitím čekala manželka a dvě děti, jediní lidé, kterým o své výhře zatím řekl. Rodina pro něj byla velkou oporou a dokázala ho uklidnit i ve chvílích, kdy byl z vyhrané částky naprosto v šoku nebo když se bál, že se s tiketem něco stane.

V Praze se celkem vyznám, ale myslím si, že dneska bych se tu bez nich kvůli nervozitě ztratil,“ smál se výherce a po chvilce dodal, že si občas myslí, že se mu to jenom zdá. „Určitě teď rodinu pozvu na nějaký pořádný oběd a každému koupím něco pěkného.“  

Vzhůru za dobrodružstvím

Tím ovšem jeho plány s penězi nekončí. Sám má vyhlídnuto pár věcí, o nichž si už nějaký ten pátek říká, že by mu mohly udělat radost. A chystá se vyrazit i na nějakou pěknou dovolenou, kam samosebou vezme i svoji rodinu.

Rozhodně jsem teď šťastnější. Také se mi dost ulevilo, protože můžu hodit starosti s penězi za hlavu a trošku si, jak se lidově říká, vyhodit z kopýtka. Všechno samozřejmě utratit nechci, ale život teď bude o dost jednodušší,“ říká spokojeně výherce.  

Přidejte se k našim milionářům i vy

Ještě než jsme se s dnešním šťastlivcem rozloučili, zeptali jsme se, jestli se chystá sázet i nadále. Bez váhání přikývl a prozradil, že si pro další tiket určitě zajde i do stejného tabáku, kde koupil ten s výhrou přes 40 milionů.Také se chcete přidat mezi výherce milionů? Svoji vstupenku do slosování získáte na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.