Montblanc a Pirelli mají dokonalý nový kufr

Nová kolaborace Pirelli X Montblanc

Nová kolaborace Pirelli X Montblanc Zdroj: Motblanc

Nová kolaborace Pirelli X Montblanc
Nová kolaborace Pirelli X Montblanc
Nová kolaborace Pirelli X Montblanc
3
Fotogalerie

Pirelli, krom pneumatik a každoročního ikonického kalendáře, si umí i dobře najít partnera. Ať už se jedná o Sophii Loren na fotce kalendáře či Formuli 1. A pokud to samé neumí precizně značka Montblanc, rozhodně už nikdo. Možná i z toho důvodu společně nyní vytvořili dokonalé zavazadlo. 

Po první společné kolekci v roce 2019, Montblanc a Pirelli představují novou limitovanou edici zavazadel s kolečky vyrobenými podle ikonických pneumatik P ZERO, vytvořenou pro cestující, kteří hledají odolnost a hlavně pohodlí. A možná pro cestující, kteří jako my doufají, že za nedlouho budeme moci cestovat kamkoliv, a naprosto bezpečně. Nová kolaborace Pirelli X MontblancNová kolaborace Pirelli X Montblanc | MotblancLehká zavazadla z černého polykarbonátu s detaily z pogumované červené kůže jsou vybavena rukojetí a kolečky navrženými inženýry značky Pirelli. Nově vyvinutá gumová směs je odolná, tichá a založená na tradici rychlosti, kterou značka Pirelli představuje již od roku 1872.

Uvnitř kabinových zavazadel najdete na jedné straně prostornou přihrádku s elastickými pásy a na protější černou síťku se zipem, která usnadňuje uložení oblečení a doplňků. Kufr je též vybaven kapsičkou na vizitky. Uhlazená estetika je umocněna elegantními detaily, inspirovanými ikonickými designovými kódy, jako je červená zavazadlová jmenovka, či laserem vyryté logo „Montblanc x Pirelli“ na rukojeti kufru. Nová kolaborace Pirelli X MontblancNová kolaborace Pirelli X Montblanc | Motblanc