Luxusní hudební technika pro opravdové znalce

Kharma

Kharma Zdroj: Voix

Dan D'Agostino
Kharma
Oracle
4
Fotogalerie

Opravdu kvalitní hudba je spíše životní styl. Ani nejnovější iPod vám totiž nedodá skutečně ojedinělý zážitek, jaký cítíte, když sedíte v hudební síni nebo na pořádném koncertu. Nejblíže těmto emocím se dostanete pouze když investujete do opravdu kvalitních přístrojů. Možná to není pro každého, ale pokud jste hudební fajnšmekr, nenechte si ujít tohle. 

Pražský showroom VOIX je jedinečné místo. V elegantním a designovém prostředí najdete naprostý vrchol hudební techniky. Mimo jiné  značky Kharma, Dan D'Agostino, Gato Audio, nebo Wilson Audio.

Kharma je klenotem showroomu Voix. Značka se specializuje na výrobu exkluzivní high-end audio techniky. Nabízí širokou škálu výrobků od reproduktorů, přes elektroniku a kabely až po vlastní designový audio nábytek. Všechny systémy jsou vyvíjeny, sestavovány a testovány s maximální precizností a péčí. Produkty značky Kharma vám zprostředkují dokonalý poslechový zážitek a současně se stanou stylovým doplňkem do každého interiéru.

Špičkový americký výrobce Dan D'Agostino se stal synonymem pro nejlepší high-end audio zesilovače. Jeho výrobky zaručují vysokou kvalitu zvuku, vysoce výkonné zesílení a navíc jsou také šetrné k životnímu prostředí.

Hudbu nestačí pouze slyšet, musíte ji také vidět. Stejné filozofie se drží i kanadská značka Oracle Audio, která vznikla v roce 1979. Společnost sama sebe definuje jako vášnivé umělce, kteří vytvářejí jedinečné plastiky, které reprodukují hudbu. Snaží se o to, aby výrobky hrály autentickou hudbu, která bude s posluchači vibrovat a otřásat.