Chcete psa? Čeká na vás v útulku

Milí čtenáři, říká se, že život je pes. A pes je nejlepším přítelem člověka. Na této stránce najdete každý poslední čtvrtek v měsíci pejsky, kteří žijí v útulcích a hledají nového pána. Sedmička vám představuje psy z táborského útulku. Končí tu většinou zvířata, která někdo opustil, nechal je přivázané u útulku nebo se

Batul Věk: 5 let
Rasa: kříženec
Povaha: Temperamentní pes. K lidem je moc hodný, ale občas mívá problém vystát ostatní psy. Městská policie ho přivezla z Čelkovic.

Begy Věk: 5 let
Rasa: anglický buldog
Povaha: Milá a mazlivá fenka. Mohla by i k dětem. Je společenská, bez lidí nemůže být. Byla uvázaná u útulku v hrozivém počasí začátkem ledna.

Benji Věk: 12 let
Rasa: kříženec
Povaha: Trochu bázlivý, ale hodný pes. Vhodný ke starším lidem. Vzhledem k věku stále čiperný. V útulku už pobývá rok.

Black Věk: 1 rok
Rasa: kříženec
Povaha: Dobrosrdečný mazel. Může i k dětem. Jako puberťák by potřeboval pevnější ruku.Přivezli ho loni v prosinci z Vožické ulice.

Ferda Věk: 9 let
Rasa: kříženec
Povaha: Velice hodný pes, jeho paní se už o něj nemohla kvůli nemoci starat. Ferda je vhodný spíš ke starším lidem, kteří by ho opečovávali.

Goro Věk: 9 let
Rasa: kříženec malamuta
Povaha: Velmi přátelský, temperamentní pes. Potřebuje pána, který by se nebál s ním žít. Má sám strach, a tak občas zavrčí, a to i na psy.

Sabar Věk: 6 let
Rasa: dobrman
Povaha: Temperamentní pes. Hodně mazlivý k lidem, ale vůbec se nesnáší s ostatními psy. Potřebuje někoho, kdo už má s dobrmany zkušenost.

Sam Věk: 2 roky
Rasa: kříženec
Povaha: Typický rodinný pes. Miluje děti. Do útulku ho ale vrátil náhradní majitel. Sam je soustavný tulák a utíká. Musel by mít vlastní kotec.

Cliff Věk: 15 let
Rasa: kokršpaněl
Povaha: Hodný starší pes. Vzhledem ke svému věku má už rád svůj klid, i když pomazlit se nechá také. Momentálně mu v útulku léčí silný zánět uší.

Kontakt na útulek:

Adresa: Vápenná strouha, Tábor. Provozovatelem jsou Technické služby Tábor s.r.o., Kpt. Jaroše 2418

Otvírací doba:
pondělí až pátek: 13:00–16:45
sobota, neděle, svátek: 11:00–15:00

Telefon: 381 264 880

Webové stránky: www.tst.tabor.cz