ČSOB nabízí roční poplatkové prázdniny za vedení účtů podnikatelů

Noví klienti ČSOB, kteří si sjednají účet od dubna do května, jej budou moci celý rok využívat bez poplatků za jeho vedení. Nabídka platí pro ČSOB Podnikatelské konto a ČSOB Firemní konto. „Z průzkumu, který banka provedla mezi firemními klienty, vyplývá, že pro klienty jsou nejdůležitější podnikatelské účty. Proto jsme se zaměřili právě na jejich zvýhodnění a věříme, že nabídka nové klienty zaujme,“ popisuje kampaň Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Podnikatelé a firmy ČSOB.

Průzkum dále ukázal, že mezi priority podnikatelů patří blízkost pobočky, jelikož dvě třetiny z nich preferují osobní kontakt s bankéřem. Klienti chtějí mít v bance partnera, který k nim bude férový a nebude jim nabízet nevhodné produkty. Až v dalším kroku jsou ochotni své požadavky řešit emailem (22 %) nebo po telefonu (15 %). „Naši firemní klienti v naprosté většině využívají podnikatelský účet v korunách doplněný o povolené přečerpání účtu. Podnikatelský účet v cizí měně používá pětina z nich,“ doplňuje Eyberger. ČSOB Podnikatelské konto je vhodné pro firmy s menším počtem bezhotovostních transakcí využívajících elektronického bankovnictví. Kromě ročního bezplatného vedení účtu má klient k dispozici pět příchozích tuzemských a deset odchozích tuzemských plateb prostřednictvím elektronického bankovnictví zdarma, mezinárodní embosovanou platební kartu, pět výběrů z bankomatů ČSOB zdarma a deset bezplatných SMS info zpráv měsíčně.

ČSOB Firemní konto zase využívají především klienti s vyšší frekvencí bezhotovostního platebního styku, kteří uvítají propojení elektronického bankovnictví s účetním systémem. Oproti Podnikatelskému účtu mají uživatelé Firemního konta navíc k dispozici trojnásobný počet odchozích a příchozích elektronických plateb měsíčně zdarma.