CTPZone Brno se rozšiřuje s investicí za půl miliardy korun

Společnost CTP zahájila výstavbu 10 000 čtverečních metrů kancelářských a obchodních prostor v areálu městského obchodního parku CTZone Brno. Dokončení je plánovano na jaro 2013, celková výše investic dosáhne 20 milionů eur (zhruba půl miliardy korun). Oznámila to společnost CTP.

Obchodní park CTZone vznikl v areálu bývalých škrobáren. Nachází se v těsné blízkosti centra města Brna a sídlí v něm více než 30 nájemců, například společnosti Activa, Akzo Nobel a další, které využívají prostory jako kanceláře, sklady nebo showroomy. Prostory v obchodním parku CTZone jsou vhodné i pro menší a střední firmy. Minimální plocha k pronájmu začíná už od 150 čtverečních metrů.

„Na 40 procent nové plochy v CTZone máme již uzavřenou smlouvu s brněnskou společností Geodis, která působí v oblasti geodézie, fotogrammetrie a dodávek dat pro systémy GIS. Kromě klasického kancelářského využití jsou nové prostory vhodné také například pro sdílená servisní centra, call centra nebo designová centra,“ uvedl generální ředitel společnosti CTP Remon Vos. Součástí nových prostor v CTZone Brno bude také parkoviště a obchodní jednotky v přízemí budovy.

Hlavní činností společnosti je síť 36 CTParků, které se nacházejí po celé České republice, Slovensku, Rumunsku a Polsku. Další součástí aktivit je Spielberk Office Centre v Brně , Axis Office Park a CTZone. Ve výstavbě je administrativní projekt IQ Ostrava. Celková plocha, kterou CTP provozuje, představuje 1, 9 milionu čtverečních metrů, očekávaný příjem z pronájmu pro rok 2012 činí 112 milionů eur.