Fanoušci sestavili možnou podobu Apple Car na základě patentových snímků

Apple Car

Apple Car Zdroj: Vanarama

Apple Car
Apple Car
Apple Car
Apple Car
Apple Car
9
Fotogalerie

Apple zatím o vývoji svého vlastního automobilu mlčí, přesto už si nechal registrovat řadu patentů, které naznačují vznik zajímavého projektu.

O projektu Apple Car se spekuluje již dlouhé roky, americký technologický gigant však stále mlčí a nechce k projektu prozrazovat žádné podrobnosti, což ovšem v případě této společnosti není žádným překvapením.

Namísto oficiálních prohlášení ale můžeme sledovat stále rostoucí počet patentů, určených pro osobní automobily, které si společnost Apple nechává registrovat. I díky této aktivitě je tak jasné, že se za zavřenými dveřmi v Cupertinu zřejmě chystají velké věci.

Elektromobilita: Jaké jsou plány EU a světa?

Video placeholde
• Videohub

Svým způsobem první neoficiální náhled na možnou podobu projektu Apple Car, ať už konceptu nebo produkčního vozu, ale nyní nabízí americká společnost Vanarama, která se jinak primárně zaměřuje na leasing vozidel.

Odborníci této společnosti se zaměřili na již známé automobilové patenty společnosti Apple, ze kterých krok za krokem poskládali zřejmě první pohled na možný budoucí design projektu Apple Car. A světe div se – jejich vize vypadá celkem realizovatelně a hlavně zajímavě.

Celý článek najdete na webu auto.cz >>>