FINEP zahájil výstavbu projektu Bydlení Nad Přehradou v Hostivaři

FINEP zahájil výstavbu svého dalšího projektu Bydlení nad Přehradou na rozhraní pražské Hostivaře a Horních Měcholup. V první etapě vznikne jeden výškový dům a přilehlá nižší budova s mezonetovými byty. Projekt je výjimečný svou polohou - je na rozhraní tepajícího města a klidné přírody. Stavba bude dokončena v létě 2012, generálním dodavatelem stavby se stala společnost PP 53 a.s.

„Bydlení Nad Přehradou reflektuje trendy moderního bydlení, projekt se nachází v klidné lokalitě s atraktivním okolím. Pro náročnější klientelu jsme připravili zajímavé mezonetové byty. Ceny bytů začínají již na 1,6 mil. korunách včetně DPH,“ říká Michal Kocián, předseda představenstva FINEP HOLDING, SE. Aktuálně je v nabídce Bydlení Nad Přehradou 50 volných bytů od velikosti 28,4 metrů čtverečních u 1+kk až po mezonetový 4+kk o velikosti 114,2 metrů čtverečních. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost jako školky, školy, obchody, lékař nebo sportovní areály. K relaxačním procházkám vybízí nedaleký lesopark a Hostivařská přehrada. Parkování je řešeno podzemním garážovým stáním.

S výstavbou FINEP pokračuje i u dalších projektů. „Právě dokončujeme hrubou stavbu Bytového Parku Prosek a probíhají dokončovací práce na projektu Harfa Park ve Vysočanech. Čtvrtou etapu výstavby na Nové Harfě dokončíme již v srpnu tohoto roku,“ dodává Michal Kocián. Celkem letos FINEP plánuje uvést na trh 600 nových bytů. Nedávno byl uveden do prodeje projekt Malý Háj II v Praze 10 Štěrboholích a druhá etapa Britské čtvrti na Západním Městě. Další z chystaných projektů je pátá etapa projektu Nová Harfa ve Vysočanech.