Stylový pánský klub: Prohlédněte si nové krejčovství Blažek v centru Prahy

Tváří značky Blažek je basketbalista Tomáš Satoranský.

Tváří značky Blažek je basketbalista Tomáš Satoranský. Zdroj: Blažek Praha

Nové krejčovství najdete na adrese Nekázanka 11.
14
Fotogalerie

Česká módní značka Blažek otevírá na adrese Nekázanka 11 na Praze 1 největší a nejluxusnější krejčovství v České republice. Opět tak navazuje na ideu nabízet vrchol pánské krejčoviny a dodává své službě šití na míru nový rozměr.

Krejčovství Blažek je otevřeno každý den od 10 do 20 hodin a se svým týmem módních specialistů zvládne během jednoho dne obsloužit až třicet klientů. Na 300 metrech čtverečních jsou pro klienty k dispozici velmi příjemné prostory pánského klubu s recepcí, třemi krejčovskými salónky a lounge zónou.

Prostor je navíc prodloužen o zahradu ve vnitrobloku a přilehlé bistro, které nabízí možnost příjemného občerstvení ve stylu milánského aperitivo moment, oblíbené italské tradice. Pro objednané klienty je pak k dispozici i parkování v podzemních garážích.

Nové krejčovství najdete na adrese Nekázanka 11.Nové krejčovství najdete na adrese Nekázanka 11. | Blažek Praha

Design ve stylu pánského klubu

O celkový design prostoru se postaral architekt Jan Mužík, který v posledních letech spolupracuje se společností Blažek na všech interiérech. Celé krejčovství navozuje atmosféru pánského klubu, kde si klient vybere svůj nový oděv na míru a v klidu si vychutná tradiční skotskou whisky Glenfiddich.

Převážná část nábytku v krejčovství, stejně jako v celé maloobchodní síti Blažek, pochází od společnosti Sollus, významného českého výrobce interiérového nábytku, kterým se chlubí i obchody francouzské oděvní značky Franck Namani. Prezentační nábytek do krejčovství dodala švýcarská Vitra a celý prostor pak doplnila i tradiční dánská značka Bo Concept svými designovými kousky v duchu severského minimalismu.

O osvětlení se postarala rakouská firma Prolicht se svou novinkou Snookers, závěsnými výškově nastavitelnými svítidly. Podlahové krytiny a textilní tapety dodala společnost Barkotex, a to konkrétně dřevěné podlahy značky Parcotex, které přišly do krejčovských salónků, a textilní tapisérie od belgické značky Calcutta. Hlavnímu showroomu krejčovství dominuje vlněný koberec od tradiční britské značky Wilton, jež dodává koberce do nejluxusnějších hotelů světa.

Módní i audiovizuální zážitek

Promyšleně zakomponované LCD panely značky Phillips prezentují záběry z módních přehlídek v rámci Mercedez-Benz Prague Fashion Week či nejnovější kolekce Blažek Made to Measure, představované ambasadorem krejčovství Tomášem Satoranským. Kromě něj pak Blažek nově obléká i mužskou basketbalovou reprezentaci, která se v srpnu zúčastní MS v Číně.

Tváří značky Blažek je basketbalista Tomáš Satoranský.Tváří značky Blažek je basketbalista Tomáš Satoranský. | Blažek Praha

Krejčovství Blažek ovšem necílí jen na sportovce, je tu především pro náročné klienty, kteří chtějí nosit českou módu světové úrovně a vybírat si mezi materiály od nejlepších výrobců látek na světě. Ať už je to Loro Piana, Cerutti, Thomas Mason, či D & J Anderson. Krejčovství Blažek tak v Praze představuje krejčovské řemeslo na té nejvyšší světové úrovni.