Trigema spouští nový rezidenční projekt 2Barevné Letňany

Společnost Trigema zahájila prodej nového rezidenčního projektu. Je situován do prostoru mezi ulicemi Beranových a Toužimskou v pražských Letňanech a v návaznosti na předchozí úspěšný projekt ponese víceznačný název 2Barevné Letňany, informovala Trigema. Předchůdcem nového projektu byly Barevné Letňany oceněné druhým místem v soutěži Best of Realty 2011.

„ I v projektu 2Barevné Letňany zůstáváme věrni své strategii, kterou dodržujeme celých 18 let, co jsme na trhu. Za ceny shodné s konkurencí nabídneme svým zákazníkům vyšší kvalitu a větší pohodlí,“ tvrdí generální ředitel Trigemy Marcel Soural. Letňany jsou podle firmy v současnosti z hlediska prodeje nových bytů nejoblíbenější lokalitou v Praze.

V první etapě vzniknou tři bytové domy, v nichž bude celkem 69 bytů. Převládat budou tří a čtyřpokojové byty, k přízemním bytům navíc budou přiléhat předzahrádky. U všech ostatních bytů jsou balkóny, lodžie nebo terasy. Garážová stání budou umístěna v podzemním podlaží. Cena za čtvereční metr nemá přesáhnout 50 tisíc korun včetně DPH.