V Atrium Flora se otevře obchod s módou Chantall

Módní firma Chantall otevře první obchod v České republice. Od 1. září nabídne modely z nejnovější kolekce v pražském nákupním centru Atrium Flora. Oznámila to poradenská firma Cushman & Wakefield (C&W), která při vstupu na český trh jako zástupce majitele nákupního centra nabídla značce Chantall vhodné prostory a vyjednala nájemní podmínky.

„Chantall se ohlížela po nejkvalitnějších nákupních centrech v Praze. Flóra je vyhlášená jako butikové centrum, proto byla jasnou volbou,“ říká vedoucí maloobchodního týmu C&W Jan Kotrbáček. Chantall buduje síť prodejen i na Slovensku. Během expanze do zahraničí už oslovila zákaznice v Maďarsku, kde otevřela butiky v nejlepších nákupních centrech. Nyní se zaměřuje na Českou republiku.

Chantall nabízí kvalitní eleganci pro ženy, sortiment tvoří převážně business móda, společenské oděvy a doplňky. Všechny modely se šijí v Evropě – vyrábí se ve vlastní krejčovské dílně na Slovensku, část kolekce pochází z Francie. „Vážíme si svých zákazníků a rádi jim připravujeme překvapení. Chantall je velmi úspěšná na Slovensku a my pevně věříme, že podobné obliby brzy dosáhne i v Čechách. Na našem trhu jde o novinku a nás těší, že si pro oslovení českých zákaznic vybrala právě Atrium Flora,” dodává manažerka pronájmu v Manhattan Real Estate Management Petra Kuglerová.