3 inspirace do Vašeho nového domova

Připraví domácí šťávu, smoothie i sorbet.

Připraví domácí šťávu, smoothie i sorbet. Zdroj: Kenwood

Plnoautomatický kávovar PrimaDonna Class ECAM 550.75.MS
Braun MultiQuick Mlýnek na koření a kávu
3
Fotogalerie

Unikátní a speciální… PrimaDonna Class

Kdo říkal, že něco úžasného se nemůže stát mezi zdmi vlastního domova? S novým kávovarem Prima Donna Class se váš domov stává místem nezapomenutelných okamžiků, skvělé chuti a emocí. Užijte si snadnou interakci díky novému, intuitivnímu rozhraní s 3,5 „barevným displejem s dotykovým ovládáním. Velký displej s jeho černým pozadím a barevnými ikonami zajišťuje, že obrazovka je perfektně čitelná, když je přístroj v provozu, i při vý- běru nápojů jedním stiskem nebo přizpůsobení každého nápoje. Díky snadnému ovládání můžete vybrat a personalizovat svůj nápoj a dokonce nastavit svůj osobní profil. S novým kávovarem PrimaDonna Class máte jistotu perfektního espressa, stejně tak jako mléčných nápojů cappuccino, latte macchiato nebo flat white, díky patentovanému mléčnému systému LatteCrema Systém s jednoduchou údržbou. Novinkou je možnost přípravy nápojů Americano (espresso nastavené horkou vodou) a rozdílných teplot vody pro přípravu čaje. Nové plnoautomatické kávovary PrimaDonna Class budou na trhu dostupné od října 2017 v černém a stří- brném provedení s označením ECAM 550.55.SB, ECAM 550.75.MS.

Plnoautomatický kávovar PrimaDonna Class ECAM 550.75.MSPlnoautomatický kávovar PrimaDonna Class ECAM 550.75.MS | De´Longhi

Odšťavňujte cokoliv, extrahujte maximum

Pomalý odšťavňovač PureJuice Pro JMP802SI značky Kenwood vymačká to nejlep- ší z každého kousku ovoce, zeleniny a také bylinek. Díky pomalým otáčkám (48 ot./ min) zachová vitamíny a extrahuje více než 80% šťávy. PureJuice Pro je navržený s dvojitým plnícím otvorem, který umožní odšťavňovat celé plody. Od počátečních návrhů až po finální technické provedení byl PureJuice Pro vytvořen tak, aby zaručoval všestrannost a maximální extrakci živin. Díky přidání nástavců na přípravu sorbetů a smoothie nabízí PureJuice Pro ještě víc flexibility než dříve. Robustní design tohoto spotřebiče umožňuje zpracování i těch nejtužších druhů ovoce a zeleniny.

Připraví domácí šťávu, smoothie i sorbet.Připraví domácí šťávu, smoothie i sorbet. | Kenwood

Okořeňte si život - i v kuchyni
Po loňském uvedení přelomového tyčového mixéru MultiQuick 9 přichází společnost Braun s další novinkou – mlýnkem na koření a kávu. Mlýnek má unikátní tvar s jednou zkosenou stranou, aby suroviny v mlýnku nerotovaly, ale naopak se dostávaly rychle přímo k nožům. Díky nerezovému provedení je možné mlít jakýkoli druh koření, aniž by docházelo k přejímání pachů a chutí z předešlého mletí. Současně má speciální polohu odnímatelných nožů, tak aby bylo i nejdrobnější koření co nejjemněji rozemleto. Plastové průhledné víčko umožňuje kdykoliv zkontrolovat, v jaké fázi rozemletí koření či káva je. Velkou vý- hodou je snadná rozebratelnost všech součástí mlýnku. Díky tomu nejen, že obsah koření či kávy lze z nádobky jednoduše vysypat, ale navíc lze také celý mlýnek vložit do myčky nebo snadno umýt pod tekoucí vodou. Mlýnek na koření a kávu bude dostupný v řadě MultiQuick 3 a MultiQuick 9. Spolu s mlýnkem na koření a kávu bude v balení dostupný také velký sekací nástavec na sekání či mixování většího množství bylinek, sýrů či ořechů, nerezová šlehací metla a také mixovací plastová nádoba bez BPA.
Braun MultiQuick Mlýnek na koření a kávuBraun MultiQuick Mlýnek na koření a kávu | Braun