Kdo může za tornádo na Moravě? Konspirátoři mají jasno

Na jižní Moravě se stala na české i moravské poměry poměrně nevídaná věc. Pruh jihomoravské krajiny v délce přibližně pětadvacet kilometrů naprosto zdevastovalo tornádo. Odborníci z internetu naštěstí už ale vědí, co tuto živelnou pohromu způsobilo! Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Jihomoravské tornádo srovnalo se zemí několik vesnic a vyžádalo si i několik životů. V české historii je takovéhle tornádo velká anomálie, a tak se všichni hned začali ptát, jak je to vůbec možné. A internetoví hrdinové samozřejmě okamžitě přispěchali s odpověďmi!

Podle nich byl aktivován supertajný program na manipulaci s počasím. Ďábelští vědci, CIA, ilumináti, Gates, Soroš, Havel, Rockefellerové, vesmírní lidé, vrahové z Wallstreetu, židozednáři, Pentagon a Kalousek.

Ti všichni se seběhli a nahodili mašinu, která měla pekelný cíl: srovnat obec Hrušky se zemí a zaplavit Asii biblickými rozměry. A to není vše… podle některých má v pohromě prsty dokonce naše hlava nejpomazanější – samotný prezident Aligátor!