Musk prodává další nemovitosti. Pokračuje tím ve zbavování se majetku

Elon Musk

Elon Musk Zdroj: archiv autora

Elon Musk
Elon Musk
Elon Musk
4
Fotogalerie

Miliardář Elon Musk prodává další domy v Los Angeles. Již dříve stačil prodat dvě ze svých nemovitostí. Nyní se však zbavuje i ostatních a dochází tak na jeho slova o tom, že se chce údajně zbavit většiny majetku a nechce vlastnit žádný dům. O dalších nabídkách prodeje jeho domů, které zakladatel Tesly nyní oficiálně představil, informoval web CNBC.

Musk prezentuje nově rozšířenou nabídku na webových stránkách realitní a obchodní společnosti Zillow. Seznam zahrnuje nemovitosti na adresách 10947 Chalon Rd., 954 a 955 Somera Rd. či 958 Somera Rd.. Celková cena za kterou je Musk ochoten své celkem čtyři nemovitosti předat činí 62,5 milionu dolarů, tedy více než 1,5 miliardy korun. K tomu ještě podle agentury Bloomberg nabízí panské sídlo v Hillsborough za 35 milionů dolarů, což je v přepočtu asi 882 milionů korun.

Webová stránka Zillow uvádí, že vzhledem k povaze nabídky budou detaily a další specifikace všech nemovitostí pro veřejnost omezeny a prozrazeny budou pouze vážným zájemcům o koupi nemovitostí. 

Elon Musk, jehož čisté jmění v současné době činí okolo 36 miliard dolarů, si v současné době užívá především rodinné záležitosti. Před několika dny se mu a jeho partnerce zpěvačce Grimes narodil syn. Tomu jeho rodiče dali jméno X Æ A-12 Musk, což doslova pobláznilo internet