X Æ A-12 Musk. Jméno syna majitele Tesly pobláznilo internet

Elon Musk se svým synem X Æ A-12

Elon Musk se svým synem X Æ A-12 Zdroj: Reuters

Elon Musk s přítelkyní Grimes
Zpěvačka Grimes porodila Elonovi Muskovi syna
Elon Musk
Elon Musk
Elon Musk
7
Fotogalerie

Majitel automobilky Tesla Elon Musk se těší ze svého již šestého potomka. Ten dostal prapodivné jméno X Æ A-12 Musk a internet novou dávku zábavy. Zdá se však, že jak jeho otec Elon Musk, tak jeho matka zpěvačka Grimes toto jméno berou zcela vážně. Pokud Muskovu partnerku neznáte, tak věřte, že jde o velmi zajímavou osobu. Tato kanadská zpěvačka má za sebou několik hitů a její pestrobarevné a nápadité videoklipy opravdu dokážou zaujmout. 

Dokonce i v těhotenství se dokázala postavit před kameru a zpívat. Výsledky to pak byly možná trochu kontroverzní, ale pro někoho dost atraktivní. Nicméně již nadešel ten správný den a oba rodiče se těší z krásného a zdravého syna. Pro Elona jde již o šestého potomka, pro zpěvačku Grimes je to premiéra.

Nebyl by to ale Elon Musk, aby si z veřejnosti pořádně nevystřelil. Na Twitteru se ho totiž jeden fanoušek zeptal, jak se novorozený syn bude jmenovat. Elon ještě ten samý den odvětil, že X Æ A-12 Musk. Ihned se samozřejmě začaly objevovat spekulace, zdali je to vůbec možné a jestli to náhodou není nějaká šifra.

Celý článek a galerii najdete na webu autorevue.cz >>>