Muskův Cybertruck dostal i policejní barvy. Bude jezdit v Dubaji

Tesla Cybertruck v policejních barvách

Tesla Cybertruck v policejních barvách Zdroj: Dubai Police

Elon Musk a Tesla Cybertruck
Elon Musk a Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck
5
Fotogalerie

Elektrický pick-up Tesla Cybertruck vynálezce Elona Muska by se měl v příštím roce představit i v Dubaji v policejních barvách. Strážníci ve Spojených arabských emirátech mají totiž už historicky "slabost" pro výjimečné vozy. 

Co mají společného Porsche 918 Spyder, Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, Lamborghini Aventador nebo Audi R8? Jistě, jedná se o úchvatné sportovní a supersportovní vozy, kterých na ulici příliš nepotkáte. Všechny byste ale mohli potkat v garážích dubajského policejního sboru, který je svými služebními vozy proslulý. A v jeho sbírkách by se brzy měl objevit další unikát.

Oficiální twitterový učet Dubai Police totiž před pár dny sdílel fotku stříbrné Tesly Cybertruck, kterou na bocích zdobí oficiální zelené policejní barvy. Komentář u fotografie navíc zmiňuje, že nový elektrický pick-up by se měl k policejní flotile připojit již v příštím roce. A to je celkem podivné.

Tesla totiž připravuje výrobu hned několika modelů, mezi kterými nechybí elektrický tahač Semi, pekelně rychlý Roadster druhé generace nebo crossover Model Y, který je pro další budoucnost značky poměrně důležitý. Zahájení výroby modelu Cybertruck se tak očekává až v roce 2021, přičemž nejvýkonnější model by měl opouštět výrobní linky až v roce 2022.

Více na Auto.cz >>>