Zařídili jsme data zdarma, chlubí se Babiš. Operátor ale s jeho týmem o akci nejednal

Premiér Andrej Babiš

Premiér Andrej Babiš Zdroj: Reuters

Premiér Andrej Babiš v Lánech
T-Mobile
T-Mobile (USA)
T-Mobile
T-Mobile
25
Fotogalerie

Mobilní operátor T-Mobile ohlásil velkou novinku. Svým zákazníkům nabídne od 20. června do konce srpna data zdarma. K akci se na Twitteru ihned přihlásil premiér Andrej Babiš, který ji označil za úspěch vyjednávání svého týmu. Ten ale podle mobilního operátora vůbec nemá přístup k jednání o konkrétních nabídkách 

„Tak konečně. První krok. Díky moc T-Mobile za rozhodnutí přinést lidem v létě neomezená data. Je to společný výsledek dlouhého vyjednávání týmu, ve kterém je ministr Karel Havlíček, poslanec Patrik Nacher a vládní zmocněnec pro digitalizaci Vladimír Dzurilla,“ napsal Andrej Babiš na Twitteru.

Letní data zdarma ale podle mobilního operátora nejsou výsledkem jednání Babišových mužů. „Můžeme potvrdit, že s představiteli státu, kteří mají na starosti telekomunikační trh, vedeme přímý dialog a jednání. Přímo na tvorbě konkrétních nabídek s nimi ale nespolupracujeme,“ uvedla česká pobočka T-Mobile na svém twitterovém účtu.

Firma nabídne neomezené stahování dat do konce srpna. Do budoucna operátor chystá i další podobné akce. Data zdarma na léto se podle serveru Aktuálně chystá nabídnout i mobilní operátor Vodafone.