Blíží se Mezinárodní energetické fórum. Budoucí vývoj energetiky je klíčové téma

Zdroj: Arthur D. Little s.r.o.

Vývoj energetiky v kontextu měnící se regulace technologií. To je název již čtrnáctého ročníku Mezinárodního energetického fóra, které se uskuteční 15. března v Praze - Hotel Grand Majestic Plaza.

 

O konferenci

XIV. Mezinárodní energetické fórum tvoří diskusní platformu pro zástupce energetických společností, telekomunikačních operátorů, regulátorů, poskytovatelů energetických služeb a řešení pro chytrá města. Účastníci budou mít možnost vyslechnout i diskutovat nové strategie energetických společností, vývoj regulace, rozvoj vysokorychlostního internetu a jeho financování, stejně jako modely chytrých měst ve střední Evropě.

Klíčová témata konference 

  • Priority nové vlády ČR v oblasti energetiky 
  • Stav projednávání „zimního balíčku“ EU a možné dopady na národní trhy
  • Aktuální trendy energetiky a jejich dopad na trh ve střední Evropě
  • Reakce na priority národních regulátorů při adresování změn na energetickém trhu
  • Měnící se potřeby a role zákazníků na energetickém trhu
  • Aktuální výzvy a strategická agenda operátorů (energetické) infrastruktury

Organizátor akce

Arthur D. Little, první poradenská společnost na světě, disponuje globální sítí o více než 1000 konzultantech a působí ve více než 20 zemích po celém světě. Globální praxe pro Energetiku a Utility pracuje pro přední světové energetické hráče. Společnost se specializuje na oblasti strategie, regulace, zvyšování výnosnosti energetických aktiv, řízení rizik, zvyšování hodnoty zákaznického portfolia a nových business modelů. Filozofií Arthur D. Little je spojovat strategie, inovace a technologie s cílem porozumět specifickým podmínkám podnikání klienta v celé jeho šíři a přinést tak výsledky s trvalou hodnotou .

Registrační formulář najdete zde.