H&M Edition by Héctor Bellerín - nová kolekce

Hector Bellerín.

Hector Bellerín. Zdroj: H&M

Kolekce je plná oversized designů, nadčasových střihů, tlumených barev nebo hravé grafika.
Edition by Héctor Bellerín s každým kouskem dokazuje, že klíčové kousky sezóny lze vyrobit udržitelným způsobem.
Při výrobě kolekce byla využita organická nebo recyklovaná bavlna z odpadu z výrobního textilu; recyklovaný nylon a polyester.
Bellerín byl zapojen do všech fází procesu výroby - od samotných návrhů, až po výběr udržitelných tkanin.
4
Fotogalerie

Kolaborace a spojení značky H&M s designéry a známými tvářemi jsou vždycky jednou z nejzábavěnšjích módních věcí. Značka už ale nevybírá jen mezi dalšími domy, ale nyní se spojila i s Héctorem Bellerínem, jedním z nejvíce inspirativních fotbalistů na světě.

Bellerín je stejně známý pro svůj vytříbený styl a svůj postoj k životnímu prostředí. Kolekce bude vyrobena pouze z materiálů udržitelného původu. Bellerín byl zapojen do všech fází procesu výroby - od samotných návrhů, až po výběr udržitelných tkanin. Jedná se o nejnovější kolekci konceptu H&M Edition, který přináší klíčové trendy sezóny pro muže. 

„Jsem rád, že mohu spolupracovat s H&M na této kolekci, která je zcela vyrobená z udržitelných zdrojů a díky tomu prosazovat lepší budoucnost módy a planety, “říká Héctor Bellerín, španělský mezinárodní fotbalista a vice kapitán Arsenal FC.

Kolekce Edition by Héctor Bellerín je vyrobena pouze z udržitelnějších materiálů, v souladu s environmentálními hodnotami Bellerína a transparentním závazkem společnosti H&M. Při výrobě kolekce byla využita organická nebo recyklovaná bavlna z odpadu z výrobního textilu; recyklovaný nylon a polyester. Viskózová vlákna taky pochází z udržitelných zdrojů.

„Héctor Bellerín je lídrem generace, která předefinuje mužský styl a prosazuje pozitivní změnu. Všichni v H&M jsme unešení ze spolupráce s Héctorem na kolekci Edition by Héctor Bellerín, která je naší první udržitelnou kolekcí pro muže, “říká Ross Lydon, Head of design Menswear H&M.

Mezi klíčové kousky kolekce patří lehká šedá oversized  parka s padajícími rameny, bavlněná popelínová pruhovaná košile, či elegantní kalhoty, ze kterých lze udělat šortky. Mikiny a trička, které jsou potištěny slogany jako „Live With Purpose“ a „To Protect Our Future together“ spolu s grafikou planety Země. Najdete tady také kostkovanou pánskou tašku, kostkovanou čepici a kšiltovku.

Kolekce Edition by Héctor Bellerín bude k dispozici od 18. února.