Budoucnost a rozvoj BB Centra podpoří červnový průzkum

Společnost PASSERINVEST GROUP, developer BB Centra - rozsáhlého multifunkčního komplexu v Praze 4 – Michli – uskuteční opět průzkum spokojenosti jeho uživatelů. V pořadí již na čtvrté dotazníkové akci spolupracuje s agenturou NMS. „Letošní průzkum, jehož tématem je budoucnost a rozvoj BB Centra, bude probíhat ve dnech 4. až 15. června,“ uvedla společnost.

Jednotlivé okruhy otázek se budou již tradičně věnovat tématům vztahujícím se k dalšímu zpříjemnění pracovního prostředí, spokojenosti s výběrem a kvalitou služeb či možnostem dopravy. Výsledky tohoto průzkumu budou zveřejněny počátkem září a bude možné je nalézt na adrese www.bbcentrum.cz/pruzkum.

BB Centrum je dominantou pražské Michle a své sídlo v něm našly bezmála čtyři desítky tuzemských i zahraničních společností. Pracuje v něm zhruba deset tisíc lidí. Po celou dobu jeho existence, která se začala psát v letech 1992 až 1996, se jeho developer snaží reagovat na jejich přání a potřeby.

V BB Centru byly tyto průzkumy prováděny již třikrát (v roce 2001, 2004 a 2008) a vždy přinesly cenné podněty, které přispěly k jeho dalšímu rozvoji. O tom, že lidé mají o tuto formu komunikace zájem, svědčí účast v posledním průzkumu – v roce 2008 se ho zúčastnily téměř 2000 respondentů. Na základě nejvyšších priorit nájemců tak byla v BB Centru vybudována například lékárna, pošta, rozšířena nabídka kaváren, restaurací, obchodů i parkování, zavedena kyvadlová doprava, zlepšila se areálová komunikace pomocí katalogu obchodů a služeb a magazínu BB Centrum Review a byl realizován půvabný Baarův park s fontánou a jezírkem.
„Velmi si vážíme názoru každého jednotlivce, díky němuž lze přispět k dalšímu efektivnímu rozvoji BB Centra. Oceňujeme skutečnost, že se lidé o osud areálu, v kterém pracují, živě zajímají. Již v minulosti nájemci BB Centra přispěli cennými informacemi, které se již do areálu promítly. A věřím, že i z letošního průzkumu vzejde několik velmi zajímavých a užitečných podnětů,“ uvedl Radim Passer, předseda představenstva společnosti PASSERINVEST GROUP.